AK Parti Bursa Teşkilatı Eğitim Caddesi’nde seçim ofisi açtı

AK Parti Bursa Teşkilatı Eğitim Caddesi’nde seçim ofisi açtı
Yayınlama: 05.05.2023 19:36:21
A+
A-

Bursa’nın Yıldırım İlçesi’ne bağlı 152 Evler Mahallesi’nde bulunan Eğitim Caddesi’nde AK Parti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla seçim ofisin açılışını yaptı.

AK Parti Bursa İl Teşkilatı, Bursa’daki seçim ofislerinden birinin daha açılışını yapıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ında katılımıyla açılış, 152 Evler Mahallesi’nde bulunan Eğitim Caddesi’nde gerçekleşti.

Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa milletvekili adayı Fuat Alpaslan, AK Parti Bursa milletvekili adayı Mihrimah Kocabıyık katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bugün Yıldırım çok güzel. Yıldırım diyor ki, ’14 Mayıs gecesinde zaferi hep beraber kutlayacağız.’ Bursa’nın her yanında coşkuyu heyecanı sizlerle birlikte yaşıyoruz. 14 Mayıs’a bir şey kalmadı. Bu kirli pazarlıkların koalisyonu sandığın derinlerine göndereceğiz.

“NİCE PROJELERİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Biz 21 yıldır bu ülkede taş üstüne taş koymanın derdinde olduk. Biz ne zaman bir yatırımı ilan etsek, bizim paçamızdan tutup aşağı çekmeye çalışan bir muhalefet oldu. Ancak biz bunlara boyun eğmedik. Bayram, tatil demeden çalışmaya devam ettik. 21 yıl önce hayal bile edemeyeceğimiz bir Bursa’yı inşa ettik.Sadece yerli otomobilinizin hikayesine baksak muhalefetin ne kadar vizyonsuz olduğunu göreceğiz. ‘Bu fabrika bitmez’ dediler. Arabayı üretmeye başladık. ‘Kim alacak‘ dediler. Binlerce vatandaşımız aracı alabilmek için kapora yatırdı. Bunlar Gemlik’i İtalya’da sanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“CUMHUR İTTİFAKINI EN YÜKSEK OYLA MECLİSE GÖNDERECEĞİZ”

Bunun gibi nice projeleri yapmaya devam edeceğiz. Biz hangi işi yaptıysak karşımıza dikildiler. Biz Bunların aklına uysaydık, Bursa’da bir şehir hastanesi olur muydu? Karadeniz’de bir gaz keşfi yaptık. Bizlerle dalga geçtiler. Bu ay hiç bir vatandaşımız fatura ödemeyecek. Sayın Cumhurbaşkanımız müjdesini verdi. 1 yıl evlerde kullanılacak 25 metre küp gazı da bedava yaptı. Biz yatırımlar yapmaya, ekmeğimizi büyütmeye devam edeceğiz. Refahımızı büyütmeye devam edeceğiz. Ancak bunun bir yolu var. Bunun yolu 14 Mayıs’tan geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı kaptan köşküne oturtmamız lazım. Cumhur İttifakı’nı en yüksek oyla sandıktan meclise göndereceğiz. PKK’nın sözde liderleri her gün açıklama yapıyor. Selahattin Demirtaş’ı dışarı çıkaracağız diyorlar. FETÖ’cülerle pazarlık yapıyorlar. Askeriyeye, emniyete tekrar yerleştireceğiz diyorlar. Bizim aziz milletimiz çok değerli, Fetö kimin karşısındaysa onu desteklememiz lazım. İşte o zaman memleketimizin önüne başka fırsatlar gelecek. 14 Mayıs’ta çok dikkatli olarak çalışmamız lazım. Hava soğuk ve yağmurlu, sizin coşkunuz ve heyecanımız hiç bitmeyecek.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.