Bursa’da hava durumu nasıl?

Meteoroloji’den Bursa için 1 Mayıs Çarşamba günü yağış uyarısı geldi.

Bursa’da hava durumu nasıl?
Yayınlama: 01.05.2024 10:07:02
A+
A-
Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren bölgesel olarak yüzünü gösteren yağış geçişleri akşam saatlerine kadar devam edecek. Sıcaklık ise en yüksek 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yağış geçişleri Bursa genelinde hafta sonuna kadar etkili olmaya devam edecek.

Haftanın üçüncü iş gününe 13 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da sabah saatlerinde yer yer hafif yağış geçişleriyle birlikte çok bulutlu gökyüzü hakim. Öğle saatlerine doğru bölgesel olarak yüzünü gösteren hafif sağanak ve çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 15 derece seviyelerine yükselecek.

Öğle saatlerinde şehir genelinde de yağış geçişleri yer yer etkili olurken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 17 derece seviyelerinde seyrini sürdürecek. Öğle saatleri sonrası 20 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte yer yer sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim olmaya devam edecek.

Akşam saatlerine doğru termometreler 18 derece olarak ölçülürken bölgesel sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanacak. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 16 derece seviyelerinde ölçülecek. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 15 derece seviyelerine kadar gerileyecek.

Bursa’da yarın da yağmurlu bir hava bekleniyor. Yarın en yüksek sıcaklık 18 derece, en düşük sıcaklık ise 12 derece olacak. Yağış geçişleri yarın da yer yer etkili olacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.