Bursa’da “Kozmetik ve Güzellik Fuarı ” başladı!

Bursa’da düzenlenen 4. BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı, bu yıl Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKKM) düzenlendi.

Bursa’da “Kozmetik ve Güzellik Fuarı ” başladı!
Yayınlama: 09.02.2024 12:00:49
A+
A-

Bursa’da düzenlenen 4. BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı, bu yıl Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKKM) düzenlendi. Fuar, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kuaförler Odası, Bursa Berberler Odası ve BESDER Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği’nin işbirliğiyle bir araya geldi.
Network Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker, fuarın açılışında kozmetik ve güzellik sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

Eker, kozmetik ve güzellik sektörünün dinamik yapısına vurgu yaparak, sektörün her geçen gün büyüdüğünü ve çeşitlendiğini ifade etti. Kozmetik, makyaj, medikal ürün ve cihaz, cilt ve saç bakım, kuaför ve berber ürün firmalarının yanı sıra güzellik akademilerinin de katılım gösterdiği fuar, sektör temsilcilerini bir araya getirerek işbirliği ve tanıtım fırsatları sunmayı amaçladığını vurguladı.

HERKES GÜZELLİK UZMANI OLAMAMALI

Hasan Eker, fuarın düzenlenme amacını şu sözlerle açıkladı: “Kozmetik ve güzellik sektörüne yönelik ürün ve hizmet arz eden firmalar ile güzellik akademileri, kendilerini tanıtmak ve sektördeki yenilikleri paylaşmak amacıyla BUCOS 4. Kozmetik ve Güzellik Fuarı’nda bir araya geldi. Güzellik uzmanları, estetisyenler, kuaför ve berberler, doktorlar, dermatologlar, eczacılar, diyetisyenler ve sektöre ilgi duyan halkımızı fuara ziyaretçi olarak bekliyoruz.” Fuarın açılış programına katılan isimler arasında Network Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker’in yanı sıra BESDER Yönetim Kurulu Başkanı Derya Bulut, Bursa Kuaförler Oda Başkanı Saliha Geçici, Bursa Berberler Oda Başkanı Mustafa Ocak ve BBB Başkan Vekili Arif Bayrak da yer aldı. Bu etkinlik, sektördeki profesyonellerin bir araya gelerek bilgi paylaşımı yapmalarına ve sektöre dair güncel gelişmeleri takip etmelerine olanak tanıdı.

 

HABER: ŞERİFE ÖZ

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.