CHP Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları tanıtıldı

Yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları tanıtıldı
Yayınlama: 31.01.2024 20:50:53
A+
A-

Yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarının tanıtım toplantısı, Plaza 16’da düzenlendi.

Yapılan Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarının tanıtım toplantısına CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin katıldı.

56 Kişilik Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları:

Şirinşah Bilgili, Berna Hacer Bilici, Ali Ekber Can, İlhan Çetin, Baturalp Gülenç, Osman Günay, Özlem Güneş, Umut Güneş, Yaşar Demiroğulları, Gökçe Güney, Kemal İvgen, Gülver Deniz, Meltem Dilekçi, Kemal Edinç, Çağrı Ekici, Ekrem Erk, Uğur Ertuğ, Mehtар Esen, Süleyman Gören, Zeynep Karagöz, Asker Karataş, Cavit Kaya, Nizamettin Kaya, Şenol Nazif Köse, Mikail Küçük, Ahmet Eren Memiç, Armağan Ekrem Göyünç, Şemsi Oğuz, Salih Güleç, Muharrem Or, Ahmet Eren Memiç, Vildan Özkula, Atakan Ünsal, Fatma Bağçivan Öztürk, Gökhan Vatansever, Ferit Saldız, Tuğçe Savaş,

Ahmet Selçuk, Yasemin Esra Süzgün, Ata Erk Şanlı, Mesut Şehitoğlu, Ekrem Şen, Tülay Şener, Resul Tarman, Melih Turgut Tezcan, Mehmet Turna, Akın Uludağ, Onur Uslu, Furkan Yavuz, Murat Yıldırım, Özgür Yıldız, Şevket Yılmaz, Özlem Önsoy Akbaş, Cenk Altunkaya, Özer Anaç, Selim Argın, Neriman Aslan.

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin’in konuşmasından satır başları şöyle;

Yapabildiğimiz en iyi süreci sizlerle birlikte götüreceğiz. Katılımın yoğun olmasından dolayı ben mutluyum aynı yoğunluğu sahada da görmek isitiyorum. Bu seçimde Büyükşehiri alacağız, Bursa’da CHP’nin oyunu arttırmak için çok çalışacağız. Mücadeleye hepimiz var mıyız arkadaşlar? Çok çalışacağız. Hep birlikte seçim sürecinde oyunu arttırmış bir ilçe örgütü yapmanız sizin elinizle. Sandıklarla ilgili özellikle müşaitler konusunda çevrinizdeki herkesi dahil etmeniz gerekiyor. Sandıklara hassasiyetimiz çok sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor. Sizleri sürecin içinde görmek istiyorum. Bir de burada desteklediğiniz arkadaşlar vardır mutlaka. Ama netice itibariyle 56 adaydan 45 tanesi adaylaşacak. Ben adaylaşmayan arkadaşlarımın küsüp, kıyıya çekilip beni aday yapmadılar duygusuna gelmesini istemiyorum ilçe başkanı olarak. Yine sahada görmek istiyoruz. Bu bayrak yarışı, bu seçim. Ne olacak? Bir dahaki seçim başkaları olacak. Böyle böyle devam edecek. O yüzden ben bütün aday arkadaşlardan bunu özellikle ilçe başkanlığı adına rica ediyorum. Çünkü seçim insanla kazanılıyor. Seçim dokunularak kazanılıyor. Seçim sadece gidip adayın sokakta gezmesiyle değil topyekun mücadeleyle kazanılır.

“BİZ İKTİDARA GELECEĞİZ”

Bunun dışında birçok basın organında duyduğunuz, okuduğunuz, dedikodu, partinin iç işleyişiyle ilgili söylentileri duyuyorsunuz ve etkileniyorsunuz. Arkadaşlar hiçbirinizin hiçbiriniz bundan etkilenmeyin. Çünkü bu dedikoduları yapanlar Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını istemeyenler bu dedikoduları yapanlar partiyi ne kadar yıpratırız diye düşünenler. Hepsine lanet olsun.Biz iktidara geleceğiz. Hiç kimse kendi kişisel çıkarı için gidip herhangi bir gazeteye yazı yazdıramaz. Ve gereken cevabı biz hep birlikte veririz. O yüzden bunu yapan arkadaşlar partinin gözünde değersizdir. Hepsi ayağını denk alsınlar. Ben güzel bir toplantı olmasını diliyorum. Çok teşekkür ediyorum.

Kolay gelsin arkadaşlar.

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin’in konuşması ardından Nilüfer Belediyesi 56 Meclis Aday Adayları 3’er dakikalık konuşmalar gerçekleştirerek oy istedi.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.