CHP’nin LGBT vaadi tekrar gündemde!

CHP’nin LGBT vaadi tekrar gündemde!
Yayınlama: 02.05.2023 17:27:48
A+
A-

CHP tarafından geçtiğimiz aylarda İstanbul’daki bilboardlara astırılan ve LGBT propagandası içeren afişler yeniden gündem oldu. Bakan Soylu, konuya dair, “Erkekle erkeğin kadınla kadının evlenmesini Türkiye’ye getirmek istiyorlar.” dedi.

CHP'nin LGBT vaadi tekrar gündemde! Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun skandal afişine tepki

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz aylarda İstanbul’da astırdığı ve LGBT propagandası içeren afişleri yeniden gündem oldu. Gaziosmanpaşa’da kanaat önderleri ile bir araya gelen İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

CHP tarafından geçtiğimiz aylarda İstanbul’daki bilboardlara astırılan afişlerde şu ifadeler yer alıyordu:

Etnik köken, inanç, engellilik, cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacak.

EŞCİNSEL EVLİLİK GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

CHP’nin LGBT destekçisi tutumunu eleştiren Soylu, Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da astırdığı afişleri hatırlattı. Soylu, konuya ilişkin olarak, “Kemal Kılıçdaroğlu olarak billboardlarda yazmışsın. Demişsin ki, ‘cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edeceğiz’ demişsin. Erkekle erkeğin kadınla kadının evlenmesini Türkiye’ye getirmek istiyorlar. Bizi yıllardır yıkamadılar. Bizim güçlü bir aile yapımız var. Sadece anne baba değil aile, anne babalar oluşuyor, dedesi, babaannesi, büyük nenesi, halası, teyzesi, hatta komşular oluyor. Biz mahalle olarak da bir aileyiz.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.