Bursa’da inşaatta cansız bedeni bulunan Yasemin Cemre İçlikan’ın davasında 3 gözaltı

Bursa’da inşaatta cansız bedeni bulunan Yasemin Cemre İçlikan’ın davasında 3 gözaltı
Yayınlama: 28.08.2023 18:45:52
A+
A-

Bursa’da bir inşaatta cansız bedeni bulunan 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan’ın ölümüyle ilgili, 3 kişi gözaltına alındı.

Bursa’da bir inşaatın, içi su dolu olan asansör boşluğunda cansız bedeni bulunan 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan’ın ölümüyle ilgili, aralarında erkek arkadaşının da olduğu 3 kişi gözaltına alındı.

DHA’nın haberine göre dün saat 21.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’ndeki atıl bir inşaatın asansör boşluğunda, bir kadının hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD, itfaiye ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUSKİ ekibi sevk edildi. Asansör boşluğundaki su vidanjör ile boşaltılırken, cansız bedenin 24 Ağustos günü, kaldığı Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurttan kaçan Yasemin Cemre İçlikan’a ait olduğu tespit edildi. İçlikan’ın cansız bedeni, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyip görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Polis ekipleri, aralarında genç kadının erkek arkadaşının da olduğu öne sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı. İçlikan’ın kesin ölüm nedeninin otopsisinin ardından belli olacağı ifade edildi.

2 yaşındayken evlat edinilen Yasemin Cemre İçlikan’ın 12 yaşına geldiğinde babası M.N.İ. tarafından Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurda yerleştirildiği öğrenildi. Yurttan kaçan Yasemin’in, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla yüksek güvenlikli yurda yerleştirildiği ifade edildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.