Hedef ABD ve İtalya!

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve otomotiv sektörüne yönelik kauçuk parçalar üreten Dorukmak, dünyanın en önemli endüstri fuarlarından Hannover Messe’ye katıldı ve fuardan yeni iş bağlantılarıyla döndü.

Hedef ABD ve İtalya!
Yayınlama: 02.05.2024 11:28:35
A+
A-

Üretiminin yüzde 35’ini 25’i aşkın ülkeye ihraç eden Dorukmak, yeni dönemde başta ABD ve İtalya olmak üzere gelişmiş ülkelere ihracatını artırmayı hedefliyor.

Hannover Messe’de Dorukmak

Dorukmak bu yıl yedinci kez Hannover Messe’ye katıldı. Fuarda ağırlıklı olarak süspansiyon sistemlerindeki hareketli bölümleri koruyan ve toz lastiği olarak adlandırılan kauçuk parçalar sergilendi. Fuar, Dorukmak’ın otomotivin yanı sıra endüstri alanındaki payını artırma ve iş bağlantıları kurma hedefine hizmet etti.

Dorukmak, ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesi ile Avrupa’da ilk sırada, dünyada ise sayılı firmalar arasında yer alıyor. Yılda 80 milyon adet kauçuk parça üretiliyor. Binek, hafif ticari ve ağır vasıta araçların süspansiyon sistemlerine yönelik ürün çeşidi 1.000’i aştı.

Hedef: ABD ve İtalya

Dorukmak, yüksek kaliteli ürünleriyle 25’ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Fuarlara katılarak ve birebir ziyaretler yaparak ihracatta daha etkin hale gelmeyi hedefliyor. Yeni ihracat hedefleri ABD ve İtalya olarak belirlendi.  Önümüzdeki aylarda ABD Las Vegas’taki Apex Fuarı’na katılım planlanıyor.

Dorukmak’ın hedefi,  Bursa ekonomisi ve ülke ekonomisine katma değer sağlamak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.