Cumhurbaşkanı Erdoğan için dünya duaya durdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan için dünya duaya durdu!
Yayınlama: 27.04.2023 14:44:16
A+
A-

Akşam Gazetesi yazarı Murat Özer, geçtiğimiz gün Kanal7 ve Ülke Tv ortak yayınında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan için birçok ülkede sabaha kadar dua edildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz akşam Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınına katıldı. Program esnasında Ülke TV Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soru yöneltirken bir anda reklama gidildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o anda küçük bir rahatsızlık yaşadığı belirtildi.

Kısa bir aradan sonra tekrar ekranlara çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Üzerinize afiyet midemi üşütmüşüm. Hatta ‘iptal etsek mi’ dedim ama sonra, ‘söz verdik gelelim’ dedim. Sizlerden ve seyircilerden helallik istiyorum” açıklamasında bulundu. O anlarda tüm Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ne olduğunu merak ederek duaya durdu.

Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında bir anda reklama gidilmesi ekranları başındaki vatandaşları tedirgin etti. Dün akşam Ülke Tv ekranlarında 5. gün programına katılan Akşam Gazetesi yazarı Murat Özer, dikkat çeken bir tespiti canlı yayında açıkladı. Özer, Erdoğan’ın rahatsızlandığı programdaki 20 dakikalık reklam anında dünyada yaşananları anlattı.

BÜTÜN DÜNYA BİR ANDA DUAYA DURDU

Özer, “Dün gece sabaha kadar yaşanan şey şuydu; Sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde Filistin’den, Nijerya’ya kadar, Angola’ya kadar, Pakistan’a kadar, Bosna Hersek’e kadar, Azerbaycan’a kadar, KarabağBirçok ülked’a kadar herkes duaya durdu. Bir anda bütün dünya duaya durmuş oldu.” dedi.

Dünyada yaşayan insanlar ve liderler arasında bu kadar sevilen bir kişinin daha olmadığını belirten Özer, “Rabbim onu bizim başımızdan eksik etmesin. Çünkü o yoksa gerçekten çok büyük bir karanlık var. Alternatifi olanları görüyor insanlar.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.