AK Parti Şanlıurfa ilçe başkan adayları tanıtıldı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Şanlıurfa ilçe başkan adayları tanıtıldı!
Yayınlama: 07.02.2024 14:27:56
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ana muhalefete seslenerek “Rotasını kaybeden CHP Türkiye’ye dair hesapları olan odakların oyuncağı haline geldi. Asıl suç CHP yönetimidir. Eski başkanları bu şekilde bir netice elde edeceğini sandı ama sandıkta 13 defa kırmızı kart gördü. Mevcut başkanları da aynı yanlışta ilerliyor. Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. ” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım toplantısındaki konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Şanlıurfalılar, yol arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Dün deprem şehitlerimizi Fatihalarla yad ettik. İnşası tamamlanan konutların kura çekimini gerçekleştirdik. Bugün de Şanlıurfa’da da inşası biten 1314 konutun anahtar teslim törenine katılacağız.

Evliyalar şehri Şanlıurfa huzurun, kardeşliğin kıymetini çok iyi bilir. Hiç endişe etmeyin, dimdik ayaktayız ayakta olacağız. Tarih boyunca medeniyet merkezlerinden biri olan Urfa bölgesinin bizim kalbimizde ayrı bir yeri var. Ülkemize kazandırdığımız eserlerden Şanlıurfa’nın hak ettiği payı alması için bizzat takipçisi olduk.

ŞANLIURFA’NIN KALBİMİZDE AYRI YERİ VAR

Kardeşliğimizi, birliğimizi sıkı tutmamız gerekiyor. Maddi manevi değerleri ile bereketli olan bu şehir içinde pek çok zorlukları barındıran yapıya sahiptir. Şehrin hep daha iyiye gitmesi için gayret gösterdik. Şanlıurfa’nın kalbimizde ayrı yeri var.

Şanlıurfa’nın ismi arkasına saklanıp kendi bireysel hesapları peşinde koşanlardan olmadık. Hepimiz beşeriz elbette eksiklerimiz, hatta hatalarımız çıkabilir. Şehrimize kazandırdıklarımızı kimse inkâr edemez. Büyükşehir ve ilçe adaylarımızı da bu hüsnüniyet ile belirledik. En az kırgınlığa yol açacak, katkı verecek isimlerle 31 Mart’ta sizlerin huzuruna çıkmaya çalıştık.

MESELE HİZMETSE ÜZERİMİZE KİMSE YOK

Geçmişte bizimle yol yürüyüp de yolunu değiştirenlerin tercihi kendilerini ilgilendirir. Boşa harcayacak enerjimiz yok, işimize bakacağız. Herkes siyasetçi olur ama devletçi olamaz. Hep birlikte işimize bakacağız. Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa bu hususlarda üzerimize kimseyi tanımıyoruz. Kimsenin bizi kendi kısır tartışmalarına çekmesine de izin vermeyiz. Bizi anlayanlarla mücadelemizi sürdüreceğiz.

AK Parti Şanlıurfa ilçe başkan adayları tanıtılıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı öncesi salon önünde bekleyen vatandaşa seslendi. Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Şanlıurfa’nın şanlı insanları, sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularımla selamlıyorum. 31 Mart şimdiden Şanlıurfa için hayırlı oldun.

İnanıyorum ki, Şanlıurfa şanlı bir geçiş yapacak. Bütün oyunları bozmaya var mıyız? Bütün hesapları alt üst etmeye var mıyız?

Alt yapısı ile üst yapısı ile Şanlıurfa’ya üniversitesi ile, bütün bu hizmetleri hiç ara vermeden devam ettirdik mi? Artık Şanlıurfa havalimanı yokken şimdi havalimanı var mı, üniversitesi var mı? Kim yaptı? Yerel yönetimlerde de merkezi yönetim ile yerel yönetim el ele vererek bu yolda yürüyeceğiz. İlçe belediyelerimiz ile el ele verip yol yolda emin adımlarla yürüyeceğiz.

AK Parti Şanlıurfa ilçe başkan adayları tanıtılıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar

“31 MART’TA BU OYUNLARI BOZACAĞIZ”

Sakın oyunlara gelmeyelim. 21 yıldır bu hizmetleri veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Siz oyun bozdunuz, oyun. 31 Mart’ta da bu oyunları bozmaya devam ediyor muyuz?

Sizlerle iftihar ediyorum. Bugün adayları açıklayacağız ama daha sonra mitinge geleceğim. Burada bir miting yapmadan final olmaz.

Biraz sonra aday tanıtımını yaptıktan sonra da Harran Üniversitesi’nde de konut dağıtım toplantısını yapacağız. Biz söz verdik mi yaparız. Kahramanmaraş’ta konut dağıtım toplantısını yaptık ve inşaatlar devam ediyor. Burada da bu inşaatlarımız devam edecek. Size güveniyorum, inanıyorum. Siz de bu kardeşinize güvenin, inanın.

AK PARTİ ŞANLIURFA ADAYLARI

AKÇAKALE: ABDULHAKİM AYHAN
BİRECİK: MAHMUT MİRKELAM
BOZOVA: SUPHİ AKSOY
EYYÜBİYE: MEHMET KUŞ
HALFETİ: ŞEREF ALBAYRAK
HALİLİYE: MEHMET CANPOLAT
HARRAN: MAHMUT ÖZYAVUZ

AK Parti Şanlıurfa ilçe başkan adayları tanıtıldı Cumhurbaşkanı Erdoğandan açıklamalar

HİLVAN: ASLAN ALİ BAYIK
KARAKÖPRÜ: METİN BAYDİLLİ
SİVEREK: ALİ MURAT BUCAK

AK Parti Şanlıurfa ilçe başkan adayları tanıtıldı Cumhurbaşkanı Erdoğandan açıklamalar

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.