Mudanya’da sporda yeni dönem: Gençleri sporla buluşturacak rojeler

Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Mudanya’yı sporda da sınıf atlatacak projelerin müjdesini verdi.

Mudanya’da sporda yeni dönem: Gençleri sporla buluşturacak rojeler
Yayınlama: 23.03.2024 12:25:03
A+
A-

Dinçer’in projeleri arasında şunlar yer alıyor:

Spor Tesisleri:

  • Mudanya Stadı: 2 yıl içinde adına yakışır bir hale getirilecek ve içinde diğer spor aktivitelerinin de yapılabileceği salon ve yaşayan kütüphane oluşturulacak.
  • Tirilye Futbol Sahası: Yenilenerek modern bir hale getirilecek.
  • Her köye halı saha ve gençlik merkezi: Gençlerin sporla buluşması ve boş zamanlarını değerlendirebilmesi için her köye halı saha ve gençlik merkezi yapılacak.
  • E-spor merkezi: E-sporla ilgilenen gençler için ilçeye e-spor merkezinin de bulunduğu bir tesis kazandırılacak.

 

  • Dinçer’den digital spor merkezi müjdesi

Su Sporları:

  • Mudanya’yı su sporlarında örnek bir hale getirecek projeler: Kürek, kano, yelken gibi su sporlarının yapılabilmesi için gerekli altyapı ve tesisler oluşturulacak.

Gençlik Merkezleri:

  • Gençlik merkezleri: Gençlerin sosyal ve kültürel açıdan gelişmesi için çeşitli kurslara ve etkinliklere katılabileceği modern gençlik merkezleri inşa edilecek.

Gökhan Dinçer’in konuşması şu şekilde:

“Mudanya’mıza değer katacak projelerimizle, ilçemizi sporda da örnek bir hale getireceğiz. Gençlerimizin daha rahat sporla buluşabilmesi için her köyümüze halı saha ve gençlik merkezi yapacağız. Mudanya Stadı’nı 2 yıl içinde adına yakışır bir hale getireceğiz. Bununla birlikte içinde diğer spor aktivitelerinin de yapılabileceği salon ve yaşayan kütüphane oluşturacağız. Elbette bunların yanı sıra sıra e-sporla ilgilenen gençlerimizi de unutmayacağız. İlçemize içinde e-spor merkezinin de bulunduğu bir tesis kazandıracağız.”

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.