Cumhurbaşkanı: İki seçim hem milletimizi hem bizi yordu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İki seçim milletimizi yordu, bizleri de yordu” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı: İki seçim hem milletimizi hem bizi yordu
Yayınlama: 31.03.2024 13:37:20
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oyunu İstanbul Saffet Çebi Ortaokulu’nda kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hem seçim sürecine hem de günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ardı ardına gelen iki seçimin yorduğunu belirtirken ayrıca bu seçimin yeni bir dönemin başlangıcı olduğunun da altını çizdi.

“Yoğun bir kampanya dönemi geçirdik”

Oy verme işlemi sonrasında yaptığı açıklamada Erdoğan, “Yerel yönetimler seçimini icra ediyoruz bugün. Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa bir süreyle bu iki seçim milletimizi yordu. Bizleri de yordu. Yoğun bir kampanya geçirdik. Ve bu kampanyadan sonra da bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel yönetimlerden inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum.

“Yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum”

Bu seçim ülkemizde birbirine yakın süreçte yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bir taraftan milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimi, diğer taraftan yerel yönetim seçimleri. Bunların ülkemizde inşallah yeni bir dönemin, yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum ve milletimize gösterdiği bu sadakat içinde şahsım ve tüm partili arkadaşlarım olarak teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.