Eda Ece’nin depremzedeleri aşağılayıcı sözlerine AK Partili Dağ’dan çok sert tepki

Katıldığı ödül gecesinde depremzedelerin oy tercihlerine yönelik çirkin açıklamalarda bulunan oyuncu Eda Ece’ye bir tepki de AK Parti’li Hamza Dağ’dan geldi: Zehir memba zihninizi ve aynı zehri saçan dilinizi milletimizden uzak tutun.

Eda Ece’nin depremzedeleri aşağılayıcı sözlerine AK Partili Dağ’dan çok sert tepki
Yayınlama: 14.06.2023 14:26:50
A+
A-

“Asrın felaketini” yaşayan deprem bölgesindeki insanların 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde tercihlerini AK Parti ve Erdoğan yönünde kullanmasının ardından topluma tepeden bakan CHP zihniyetinin depremzedelere olan nefreti devam ediyor.

EDA ECE DE İNSANLARI AŞAĞILADI

“ELLE Style Awards 2023 x M.A.C” isimli ödül töreninde “Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse” deyip kahkahalar atan Eda Ece’ye tepki yağdı.

AK PARTİLİ DAĞ: MİLLETI “SATILIK” GÖRMEKTİR

AK Partili Hamza Dağ büyük acı çekmiş Anadolu insanına tepeden bakan zihniyeti “Milletin derdini ve talebini bilmeden “Benim gibi oy versin” beklentisiyle yardım etmek; zihninde milleti “Satılık” görmektir.” sözleriyle eleştirdi.

Eda Ece'nin depremzedeleri aşağılayıcı sözlerine AK Partili Dağ'dan çok sert tepki

İşte Dağ’ın o paylaşımı;

Bir şekilde ünlenmiş ve şahsi kalitesini sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısıyla eşdeğer gören kişilerin yaptığı bazı açıklamalar, maalesef bilinçaltlarında topluma nasıl baktıklarını ortaya çıkarmaya devam ediyor.

ZEHİRLİ AKLIN TEZAHÜRÜ

“Deprem bölgesine biz yardım ettik ama sandıktan çıkan sonuca göre anlıyoruz ki onlar başkaları yardım etti sanmışlar” minvalinde yapılan seviyesiz ve nefret arka planlı açıklama, zehirli bir aklın tezahürüdür.

Şehirler yıkılmış, yürekler parçalanmış ve göz pınarları kurumuşken verilen mücadeleyi görmezden gelmek, milletin derdini ve talebini bilmeden “Benim gibi oy versin” beklentisiyle yardım etmek; zihninde milleti “Satılık” görmektir.

“ASIL SATILIK OLAN OYUNCULUĞUN”

“Satılık” olan, eline ödül tutuşturulunca ne yapacağını şaşırıp millete saldıranların “Oyunculuğudur”.

Sonucu kabullenin, zehir memba zihninizi ve aynı zehri saçan dilinizi milletimizden uzak tutun. Devletimiz her bir kurumuyla yaraları sarmaya, ihya ve inşa sürecini yürütmeye devam ediyor.

Siz gölge etmeyin başka ihsan istemez.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.