İnegöl’de Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri geri dönüyor!

İnegöl Kaymakamlığı ve İnegöl Belediyesi iş birliğinde 6. İnegöl Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri 16-17 Nisan tarihlerinde Hikmet Şahin Kültür Parkı’nda düzenlenecek.

İnegöl’de Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri geri dönüyor!
Yayınlama: 04.04.2024 10:05:10
A+
A-

Gençlerin hayatlarının önemli adımlarından biri olan üniversite ve meslek tercihi konusunda en doğru kararları verebilmeleri için her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri, bu yıl 6. kez kapılarını açıyor.

Etkinlikte, çeşitli üniversiteler ve meslek grupları kurulacak stantlarda tanıtımlarını yapacak. 11 ve 12. sınıf öğrencileri başta olmak üzere tüm gençler, 16-17 Nisan tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında Belediye Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek organizasyonda stantları ziyaret ederek gelecekleri için en doğru kararı vermelerine yardımcı olacak bilgiler edinebilecekler.

Gençler bu organizasyonla üniversite ve meslekleri tanıyacak

Gençlere Destek Vermek İçin Bir Araya Geliyorlar

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, gençlere ve onların geleceğine önem verdiklerini ve her ailenin çocuğuna en iyi eğitimi aldırabilmek gibi bir hedefi olduğunu söyledi. Taban, “Eğitim kadar öğrencilerimizin ilgi alanları, yetenekleri ve bireysel hedefleri de önemli. Bu noktada biz İnegöl Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi gençlerimizin en önemli tercihlerini yaptıkları dönemde de yanlarında olmak istiyoruz. Kaymakamlığımızla iş birliği halinde bu yıl 6’ncısını düzenleyeceğimiz Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleriyle öğrencilerimizin en doğru kararları vermelerine yardımcı olmak istiyoruz. Faydalı olacağına inandığımız organizasyona 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Gençler bu organizasyonla üniversite ve meslekleri tanıyacak

Gençler için Önemli Bir Fırsat

Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri, gençlerin gelecekleri için en doğru kararı vermelerine yardımcı olacak önemli bir fırsat. Etkinlikte, farklı üniversitelerin programları, giriş şartları ve burs imkanları hakkında bilgi edinmenin yanı sıra, çeşitli meslek grupları hakkında da bilgi edinmek mümkün olacak.

Gençleri Etkinliğe Bekliyorlar

İnegöl Kaymakamlığı ve İnegöl Belediyesi, 16-17 Nisan tarihlerinde Hikmet Şahin Kültür Parkı’nda düzenlenecek 6. İnegöl Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri’ne tüm gençleri bekliyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.