Güncelleme: Samsung, kendine ait işlemci üreteceği haberlerini yalanladı

Pulsenews tarafından Samsung’un kendi işlemcilerini üreteceği haberi yayınlanmıştı. Konuyla ilgili kısa bir süre sonra açıklama yapan Samsung, böyle bir çalışmanın olmadığını vurgulayarak haberleri yalanladı.

Güncelleme: Samsung, kendine ait işlemci üreteceği haberlerini yalanladı
Yayınlama: 07.03.2023 22:32:17
A+
A-

Geçtiğimiz gün Samsung’un tamamen kendine ait işlemcileri üreteceği iddia edilmişti. Bu haberden kısa bir süre sonra Samsung, Pulsenews tarafından yayınlanan haberi yalanladı. Açıklamada yer alan detaylar:

“Samsung’un CPU çekirdeği geliştirmeye adanmış dahili bir ekip kurduğuna dair yakın tarihli bir medya raporu doğru değildir. Haberin aksine, uzun süredir CPU geliştirme ve optimizasyonundan sorumlu birden fazla dahili ekibimiz bulunmakta ve ilgili alanlardan küresel yetenekleri sürekli olarak işe almaktayız.”

Samsung’un yaptığı açıklama ile birlikte şirketin mevcut işlemcileri geliştirmek için çalışmaların bulunduğu ancak yeni işlemciler için herhangi bir girişimin olmadığı belirtiliyor. Şimdilik Exynox işlemcileri ile yoluna devam etmek isteyen Samsung’un gelecek yıllarda tamamen kendine ait işlemciler üzerinde çalışıp çalışmayacağı bilinmiyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş