Hafta Sonundan İtibaren Kar Yağışları Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirme, Bursa’da hafta sonundan itibaren kar yağışlarının etkili olması bekleniyor

Hafta Sonundan İtibaren Kar Yağışları Bekleniyor!
Yayınlama: 25.01.2024 12:14:42
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirme, Bursa’da hafta sonundan itibaren kar yağışlarının etkili olması bekleniyor. Bursa merkez ve 17 ilçesinde kar yağışının görülmesi öngörülürken, sıcaklıkların yarından itibaren düşeceği bildirildi.

Geçtiğimiz bir hafta boyunca Bursa’da etkili olan soğuk hava dalgasının ardından, meteoroloji yetkilileri beklenen kar yağışı için müjdeyi verdi.

Yarından itibaren sıcaklık derecelerinin daha da düşmesi öngörülürken, önce sağanak yağışların ardından Pazar günü başlaması beklenen kar yağışıyla birlikte yeni haftaya karla birlikte giriş yapılacak.

Hava tahmin raporlarına göre, Bursa’nın merkezi ve çevresindeki 17 ilçede de kar yağışının etkili olması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların sıfırın altına düşeceği tahmin edilirken, kar yağışlarının Çarşamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Bursa’da yaşayanlar ve ziyaretçiler, beklenen kar yağışıyla birlikte beyaz bir örtüyle kaplanacak olan şehrin güzelliklerinin tadını çıkarmaya hazırlanıyor

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.