“Hakan Fidan’ın Yeğeni PKK üyesidir” haberi yalan çıktı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın yeğeni PKK üyesidir” iddialarının doğru olmadığını açıkladı.

“Hakan Fidan’ın Yeğeni PKK üyesidir” haberi yalan çıktı
Yayınlama: 12.06.2023 21:27:53
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uzun zamandır büyük mücadele ettiği Fetullahçı Terör Örgütü 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde umduğunu bulamayınca bel altı saldırılarına devam ediyor. Örgütün hedefinde son olarak da yeni kabinede Dışişleri Bakanlığı görevine atanan eski MİT Başkanı Hakan Fidan oldu.

FETÖ’nün sosyal medyada manipülasyon amaçlı kullandığı bazı hesaplar üzerinden Dışişleri Hakan Fidan’a saldırıya geçildi. FETÖ’cü hesaplar Bakan Fidan’ın Egid Zilan adında bir yeğeni olduğunu ve bu kişinin terör örgütü PKK üyesi olduğunu iddia etti. Bu iddiaya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi‘nden açıklama geldi.

“BÖYLE BİR YEĞENİ YOKTUR”

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yapılan açıklamada “FETÖ’nün manipülasyon amaçlı kullandığı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, “Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın yeğeni Egid Zilan, PKK üyesidir” iddiası doğru değildir. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın böyle bir yeğeni yoktur. Terör örgütlerinin manipülasyonlarına itibar etmeyiniz.” denildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.