Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Politikalarımız seçimden sonra da devam edecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yerel seçim sonrasında ekonomi politikalarının değişeceği iddialarıyla ilgili “Uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek.” açıklaması geldi. Bakan Şimşek, spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Politikalarımız seçimden sonra da devam edecek
Yayınlama: 22.02.2024 18:44:32
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin sonrasında hükümetin ekonomi politikalarında değişikliğe gideceğine yönelik yorumlarla ilgili açıklamada bulundu. Şimşek, spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek “Uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek.” ifadelerini kullandı.

“SPEKÜLASYONLARA İTİBAR ETMEYİN”

Bakan Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden Garanti Bankasının tahvil ihracına ilişkin bir paylaşımı alıntılayarak, Türkiye’ye ye maliyet akışının daha da artacağını belirtti. Şimşek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Programda öngördüğümüz hedeflere yaklaştıkça ülkemize uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak akışı daha da artacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek. Bu çerçevede; dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz.”

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Politikalarımız seçimden sonra da devam edecek

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.