İmamoğlu parti mi kuracak?

İmamoğlu parti mi kuracak?
Yayınlama: 07.06.2023 12:02:28
A+
A-

Memleket Meselesi programına katılan CHP’nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni bir parti kurabileceğini ve İmamoğlu’nun çalıştığı ajansın başındaki kişinin İmamoğlu’na kullandığı ifadeleri canlı yayında açıkladı. Çiçek ayrıca İmamoğlu’nun parti kurması durumunda İletişim Başkanı olacak ismi de duyurdu. Peki Ekrem İmamoğlu parti kuracak mı? İmamoğlu’nun partisinin adı ne olacak?

CHP’nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek ekranlarında yayınlananMemleket Meselesiprogramında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP’den ayrılarak yeni bir parti kuracağına yönelik iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

“İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI NECATİ ÖZKAN İLETİŞİM BAŞKANI”

Ekrem İmamoğlu’nun çalıştığı ajansın başındaki Necati Özkan kendisine “Seni Beylikdüzü Belediye Başkanı yaptım. İBB Başkanı yaptım seni Cumhurbaşkanı da yapacağım” dedi. Özkan da kendisinin İletişim Başkanı olacağını ifade etmiş.

CV’LER BİLE GİDİP GELMEYE BAŞLADI

İmamoğlu’nun çevresinde rütbeler dağıtılmaya başlandı. Şu an CV’ler bile gidip geliyor. Bürokratlar kimlerle çalışacağını şimdiden ayarlamaya çalışıyor.

İMAMOĞLU MACRON GİBİ BİR AKTÖRE DÖNÜŞTÜRÜLMEK İSTENİYOR

Ekrem İmamoğlu’nun Macron gibi bir aktör ortaya çıkacağı ve bir parti kurması gündemde. İmamoğlu hırslı. Akşener’in İBB’de karşılanmasını hatırlayın. Bu nedir?

TANJU ÖZCAN BEN DE BURADAYIM DİYOR

Tanju Özcan’da kendisini hatırlatmaya çalışıyor. Meral Akşener’e beni unutmayın beni de kenara yazın dedi.

CHP GENEL BAŞKANI DOĞAL ADAY OLMALI

Artık bundan sonraki süreç CHP’nin yeni genel başkanının kim olacağı yönünde ilerleyecek. CHP Genel Başkanı doğal olarak aday olmalıdır dedi.

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.