Instagram’dan zamanınızı etkileyecek özellik!

Instagram, geceleri Reels videolarında saatlerce kaydırma yapmanızı engellemek için önemli bir güncelleme başlattı. Bu güncelleme ile birlikte Instagram’da zaman yönetimini kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz.

Instagram’dan zamanınızı etkileyecek özellik!
Yayınlama: 28.06.2023 21:36:02
A+
A-

İnstagram, geceleri uyumadan önce yatakta Reels’ler ile saatlerini harcayanlar için kurtarıcı bir özelliğini duyurdu.

Bu özelliğe göre İnstagram’da vakit geçiren kişiler, belirli süreyi aştıktan sonra bildirimle karşılaşacak.

UYGULAMALARDA ZAMAN YÖNETİMİ TEŞVİKİ

Hem Instgram hem de Facebook’un sahibi olan Meta, gençleri uygulamalardaki zamanlarını yönetmeye teşvik etmek için iki yeni araç başlattı.

Meta, “Bu güncellemeler, gençlerin çevrimiçi deneyimleri üzerinde kontrol sahibi olmalarına ve ebeveynlerin gençleri desteklemek için kendilerini donanımlı hissetmelerine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır” dedi.

İlk yeni araç, gençlerin Facebook’ta uzun süre vakit geçirmeleri halinde bir bildirim almalarını sağlayacak.

Meta yaptığı açıklamada “Gençler Facebook’ta 20 dakika geçirdiklerinde bir bildirim görecekler, bu da onları uygulamadan uzaklaşmaya ve günlük zaman sınırları belirlemeye teşvik edecek” dedi.

Instagram'dan zamanınızı etkileyecek özellik!

İNSTAGRAM SAATLERCE REELS İZLEYENLER İÇİN YENİLİK

Bu arada, Instagram’da, uygulama gece Reels’te gezindiklerini tespit ederse bir ‘uyarı’ alacaklar.

Meta, “Ayrıca Instagram’da gençlerin geceleri Reels kaydırmaları halinde uygulamayı kapatmalarını öneren yeni bir uyarıyı da araştırıyoruz” diye ekledi.

İkinci özellik ise sessiz mod özelliği; sessiz Mod açıldığında, bildirimleri sessize alır ve doğrudan mesajlara (DM’ler) otomatik yanıtlar gönderir.

Ayrıca, Instagram profil adlarının altına, başkalarının görebilmesi için küçük bir hilal simgesiyle birlikte yeni bir ‘sessiz modda’ durumu ekliyor.

Instagram'dan zamanınızı etkileyecek özellik!

SESSİZ MOD İÇİN UYARI GÖNDERECEK

Instagram kullanıcıları uygulamanın ayarlarından Sessiz Modu açıp kapatabilir ve otomatik olarak etkinleşmesi için bir zaman aralığı belirleyebilirler.

Kullanıcılar ayrıca geceleri Instagram’da ‘birkaç dakika’ geçirdikten sonra Sessiz Modu açmak isteyip istemediklerini soran bir uyarı alacaklar.

İngiltere, ABD, İrlanda, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda‘daki kullanıcılar için halihazırda mevcut olan Sessiz Mod artık tüm dünyada kullanıma sunulacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş