İYİ Partili Çömez’den Kılıçdaroğlu’na tepki!

İYİ Partili Çömez’den Kılıçdaroğlu’na tepki!
Yayınlama: 21.07.2023 14:27:41
A+
A-

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Özdağ’ın protokol iddiasını doğruladı. İYİ Parti Milletvekili Çömez, Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi, güvenlerinin hoyratça heba edildiğini söyledi.

28 Mayıs öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın protokol açıklaması, İYİ Parti’nin tepkisini çekti.

Özdağ, Kılıçdaroğlu’nun kendisine üç bakanlık vadettiğini ve MİT Başkanlığı konusunda güvence verdiğini söylemiş; CHP liderinin seçimleri kazanması halinde kendisinin İçişleri Bakanı olacağını söylemişti.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özdağ’ın açıklamalarını yalanlayarak mutabakatta herhangi bir bakanlığın konuşulmadığını söylemişti.

Kılıçdaroğlu ise, Özdağ’ı doğruladı, “Öztrak da bilmiyordu. İki kişi arasında yapılan ve iki kişinin namusuna teslim edilen protokoldür. Bu protokolle ilgili konuşmam doğru değil” dedi.

CHP liderinin protokolü doğrulaması üzerine İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez sert tepki gösterdi.

BİZ KENDİSİ İÇİN OY TOPLARKEN O PAZARLIK YAPIYORMUŞ”

Sosyal medyadan paylaşım yapan Çömez, “Biz sahada kendisi için oy isterken meğer o Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyor, protokoller imzalıyormuş. Arkadaşlarının haberi yok, ittifak ortaklarının bilgisi yok. Hoyratça heba edilmiş bir güven, yeniden kazanılabilir mi Sayın Kılıçdaroğlu?” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.