Kadıköy’de çirkin provokasyon! Kuran kursunun camlarını tekmeleyip hakaretler savurdu

Kadıköy’de çirkin provokasyon! Kuran kursunun camlarını tekmeleyip hakaretler savurdu
Yayınlama: 04.04.2023 12:32:56
A+
A-

Kadıköy’de kimliği belirlenmeyen bir kadın tarafından Kuran kursuna saldırı düzenlendi. Camları tekmeleyerek kıran kadın kurs içindeki kişilere hakaret etti. El hareketi çeken kadın, bir süre sonra gözden kayboldu. Olayı gören bir vatandaş, ”Camdan kendisine ne yapıyorsun diye bağırdım, ‘burada çocuk istismar ediyorlar ses çıkarmıyorsunuz ama ben cam kırıyorum bana bağırıyorsunuz’ dedi. Kendisinden şikâyetçi olduk. Çocuklar içeride eğitim görüyordu korkudan dışarı bile çıkamadılar” dedi.

 

Kadıköy‘de Rasimpaşa Mahallesi Kır Kahvesi Sokak üzerinde bulunan bir binanın giriş katındaki Kadıköy Müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren kuran kursunda çirkin bir provokasyona imza atıldı.

 

KURSUN CAMLARINA TEKME ATIP CAMLARI KIRDI

Kimliği bilinmeyen bir kadın kuran kursunun önüne gelerek camlarına tekme atmaya başladı. Hakaret savuran ve el hareketleri yapan kadın, camları kırdıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

 

SALDIRI ANI CEP TELEFONUYAL KAYDEDİLDİ

Saldırı anları kuran kursu görevlileri tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bir kadının kuran kursunun camlarına tekme attığı ve el haareketleri yaptığı görülüyor.

ÇOCUKLAR KORKUDAN DIŞARI BİLE ÇIKAMADI

Görgü tanığı Rıdvan Elalmış, “Saat 17.00 sıralarıydı burada bir kalabalık sesi duydum ve cama çıktım baktım bir bayanın camları tekmeleyerek yerdeki taşlar ile camlara kırmaya çalıştığını ve burayı taciz ettiğini gördüm. Devamlı olan şeyler. Kur’an kursunu burada istemiyorlar. Daha öncede sizi burada barındırmayız diye söylüyorlardı. Camdan kendisine ne yapıyorsun diye bağırdım, ‘burada çocuk istismar ediyorlar ses çıkarmıyorsunuz ama ben cam kırıyorum bana bağırıyorsunuz’ dedi. Kendisinden şikâyetçi olduk. Çocuklar içeride eğitim görüyordu korkudan dışarı bile çıkamadılar” dedi.

İFADESİ ALINAN KADIN SERBEST BIRAKILDI

Konuyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kadını gözaltına alarak emniyete götürdü. Kadın ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.