Kılıçdaroğlu’nu tek başına ayakta alkışlamıştı!

Kılıçdaroğlu’nu tek başına ayakta alkışlamıştı!
Yayınlama: 07.07.2023 11:17:36
A+
A-

Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı değişim tartışmalarına karşı ‘mücadele’ çıkışını tek başına ayakta alkışlayan Eren Erdem’in yetki alanı artırıldı, ‘Medya ve planlama’ görevi de verildi.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP’de başlayan ‘değişim’ tartışmaları gün geçtikçe alevlenirken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yakın olan isimleri ödüllendirmeyi de ihmal etmiyor.

SOSYAL MEDYADAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLMİŞTİ

Bilindiği üzere CHP’li Eren Erdem, seçim sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında yer almış hatta CHP liderinin kazanamaması halinde partiden istifa edeceğine dair namus sözü vermişti. Kılıçdaroğlu’nun hezimeti sonrası namus sözünü yutan Eren Erdem, Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilmişti.

MEDYA VE PLANLAMADAN DA SORUMLU OLACAK

MYK üyeliğini de alan Eren Erdem’in yetki alanları artırıldı. CHP’li Erdem, artık sadece sosyal medyadan değil medya ve planlamadan da sorumlu olacak.

KILIÇDAROĞLU’NU TEK BAŞINA AYAKTA ALKIŞLAMIŞTI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz grup toplantısında parti içindeki değişim kavgasına sert çıkmış ve “sonuna kadar mücadele edeceğim” diyerek koltuktan kalkmaya niyeti olmadığını açıkça dile getirmişti.

O anlarda ise CHP’li Eren Erdem’in Kılıçdaroğlu’nu tek başına ayakta alkışlaması dikkat çekmişti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş