Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı gündem oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoya tepkiler büyüyor. Tepkiler sonrası videoyu kaldırmayan CHP yönetiminden konuyla ilgili açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı gündem oldu!
Yayınlama: 11.09.2023 09:55:17
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı CHP’nin 100’üncü yılı için hazırlanan videoda, Kıbrıs’taki Türk mücahitler diye, Türk bayrağını ele geçiren EOKA’lı teröristlerin fotoğrafı kullanıldı.

Söz konusu fotoğrafın videoda kullanılması büyük tepki çekti.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı gündem oldu! CHP'den tuhaf savunma!

CHP YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Tepkiler sonrası videoyu kaldırmayan CHP yönetiminden konuyla ilgili açıklama geldi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu, T24’ten Eray Görgülü’ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’nin kurucu partisinin 100 yıl önce çıktığı yolda, ülkemizin topraklarına ve halkına sahip çıkma hikayesinin anlatıldığı kısa filmimizin her zaman olduğu gibi belli odaklarca algı operasyonu ile maksatlı olarak karalanmaya çalışıldığı anlaşılmaktadır. Bu defaki karalama girişiminin; Kıbrıs’ta kazanılan büyük zaferin filmde tek bir kare üzerinden yapılmaya çalışıldığı görülmektedir. Filmin 50 ve 59’uncu saniyeleri arasındaki bölümde Ecevit’in bu hainleri Beşparmak dağlarına gömmesinin hikayesi yer almaktadır.
Bu bölümde ulusumuza karşı böylesine haince bir davranışı sergileyenlerin sevinçlerinin nasıl kursaklarında kaldığı, nasıl Beşparmak dağlarının ardına gömüldüğü ve üzerlerine bağımsızlık mücadelemize atıfla dünyanın en büyük bayrağının nasıl resmedildiği gerçeği anlatılmaktadır. ”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.