Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti!

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti!
Yayınlama: 12.05.2023 15:57:58
A+
A-

Kerem Kınık, Türk Kızılay Genel Başkanlığından istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı.

“BENİ CİDDİ MANADA ÜZMÜŞTÜR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki Millet Kütüphanesi’nde katıldığı etkinlikte Kızılay’ın çadır satışına ilişkin soruyu şöyle yanıtlamıştı:

“Bu konu beni de ciddi manada üzmüştür. Kızılay böyle bir çadır satma işine giremez. Süratle de bu yanlışı düzeltmesi gerekir. Biz Kızılay’ı özellikle çadır üretiminde çok daha aktif hale gelmesi için teşvik ettik. Kızılay’ın çadır dendiği zaman en ufak sıkıntısının olmaması gerekir.”

“GEREĞİNİ YAPMALIYIZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, Üsküdar Belediyesinin düzenlediği programda gençlerle bir araya gelmiş, Kızılay sorusuna da, “Kızılay hizmet ediyor. Eyvallah. Bunda hiç şüphe yok. Gerçekten çok çalışan fedakar, cefakar kardeşlerimizin olduğunu biliyoruz. Ve memleketin bütün hastalarının sadece kan sorununu organize etmiş olması bile çok önemli bir ihtiyaç. Ama bazen algılar olguların önüne geçiyor. Ve biz bu algıya sebep veriyor isek gereğini yapmalıyız.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş