Mustafa Bozbey: Çok sevindirici haberler geliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, verilerin son durumuna ilişkin seçim koordinasyon merkezinden yaptığı açıklamada, “Çok güzel haberler geliyor. Yüzde 28’i açılan sandıklarda yaklaşık 15 puan farkla öndeyiz. Saat başı bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz”dedi.    

Mustafa Bozbey: Çok sevindirici haberler geliyor
Yayınlama: 31.03.2024 21:08:03
A+
A-

Türkiye’de 31 Mart Yerel Seçimleri için oy sayımları devam ediyor. Sonuçları Seçim Koordinasyon Merkezi’nden takip eden ve saat başı bilgilendirme yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, yüzde 28 oranında açılan sandıkların verilerini paylaştı.

Mustafa Bozbey yaptığı açıklamasında , “Şu ana kadar sandıkların yüzde 28’i açıldı. Yaklaşık 2096 sandık açıldı. Biz 15 puan farkla önde götürüyoruz. Tabi açılan sandık sayısı artınca daha iyi sonuçlar alacağız. 17 ilçemizin de takipçisiyiz. Birçok ilçede de öndeyiz. İnanıyorum ki bir kaç saat sonra gülümsemeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.

“OYUMUZU TAKİP EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ise “Şimdiye kadar sükunetle seçimin ilerlemesini sağlayan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gülümseten sonuçların habercisi bilgiler aldık. Sadece Bursa’da değil ülkemizin dört bir yanından güzel haberler alıyoruz. Yurttaşlarımız en doğru haberi bizlerden almaya devam edecekler. Görevimizin başındayız. Merak etmeyin; il il seçim kurullarına gidip oyumuzu takip edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.