Müzakereler olumsuz sonuçlandı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Muharrem İnce’nin bugünkü açıklamalarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Müzakereler olumsuz sonuçlandı!
Yayınlama: 26.01.2024 14:18:56
A+
A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Muharrem İnce’nin bugünkü açıklamalarına ilişkin bir açıklama yaptı. Yücel, İnce’nin açıklamalarını üzüntüyle dinlediklerini belirterek, İnce’nin bugünkü eleştirilerinin, yapılan müzakerelerin olumlu sonuçlanması durumunda asla yapılmayacağını bildiklerini ifade etti.

Yücel, 4 Ocak’tan itibaren CHP ile Memleket Partisi arasında yerel seçimlerde işbirliği konusunda farklı kanallardan müzakereler yürütüldüğünü belirtti. Ancak İnce’nin müzakereler sırasında “İlkesel duruş” konusunda herhangi bir cümle kurmadığını ve bugünkü basın toplantısında dile getirdiği siyasi eleştirileri gündeme dahi getirmediğini vurguladı.

Yücel, İnce’nin taleplerinin parti tabanı ve örgüt tarafından kabul edilemez bir noktaya taşınması üzerine müzakerelerin tıkandığını ve bu nedenle İnce’nin bugünkü açıklamalarını yaptığını ifade etti. Yapılan görüşmelerde İnce’nin belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir’de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunduğunu söyledi.

Yücel, değerlendirmeyi kamuoyuna bıraktıklarını belirterek, İnce’nin bugünkü açıklamalarının ve eleştirilerinin müzakereler olumlu sonuçlansa idi asla yapılmayacağını bildiklerini vurguladı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş