Öldü haberlerinden bıktı usandı

Öldü haberlerinden bıktı usandı
Yayınlama: 17.07.2023 12:57:27
A+
A-

Çocuklar Duymasın’ın efsane oyuncusu Alpaslan Özmol, Çaycı Hüseyin öldü haberlerinden bıktı usandı. Daha önce sosyal medyadan isyan eden Özmol, bu kez somut bir adım atarak avukat tuttuğunu açıkladı.

Türkiye onu Çocuklar Duymasın’ın ‘Çaycı Hüseyin’i olarak tanımıştı. Çocuklar Duymasın dizisi ile ünlenen Çaycı Hüseyin Alpaslan Özmol, ara ara hakkında çıkan ‘Çaycı Hüseyin öldü’ söylentileri yüzünden bıktı usandı.

ÇAYCI HÜSEYİN ÖLDÜ YALANI

Geçtiğimiz günlerde de Alpaslan Özmol hakkında yine öldüğüne dair yalan haberler yapıldı. Tıklanma uğruna yapılan yalan haber, birçok sitede yer aldı.

Yalan haberler, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Twitter’da da paylaşıldı.

ALPASLAN ÖZMOL AVUKAT TUTTU!

TT listesinde adını gören Alpaslan Özmol ise yine neye uğradığını şaşırdı. Daha önceki yalan haberlere sosyal medyadan tepki gösteren Özmol, bu kez somut bir adım attı.

Avukat tutan oyuncu hakkında yapılan yalan haberlere karşı dava açacağını açıkladı.

“YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK”

Avukatıyla verdiği pozu sosyal medyada paylaşan ünlü oyuncu, “Sevgili avukatım nezdinde hakkımda yapılacak her türlü asılsız haber ve paylaşıma ilişkin yasal işlemler başlatılacaktır” ifadelerini kullandı.

ÇAYCI HÜSEYİN’İ PANDEMİDE DE ÖLDÜRMÜŞLERDİ!

Çocuklar Duymasın’ın Çaycı Hüseyin’i Alpaslan Özmol için pandemi döneminde de koronavirüs nedeni ile öldüğüne dair yalan haberler çıkmıştı.

Söylentilere isyan eden oyuncu Alpaslan Özmol “Sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Annem beni aradı ve sesimi dinleyip kapattı. ‘Oğlum haberler çıkıyor, korkuyorum’ diyor. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Gençlerimiz mizah yapıyor. Ben de gülüyorum ama tadında olmalı. Mizah ölümle olmaz. Bazen geleneklerimizi kaybettiğimizi düşünüyorum” diyerek dert yanmıştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş