Ömer Çelik’ten 3 Kasım paylaşımı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti’nin iktidara gelişinin 21. yılı nedeniyle sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Çelik, “3 Kasım 2002’de ülkemiz için yepyeni bir dönem açıldı.” dedi.

Ömer Çelik’ten 3 Kasım paylaşımı
Yayınlama: 03.11.2023 13:55:15
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001 yılında kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002’den bu yana kesintisiz sürdürdüğü iktidarıyla Türk siyasi tarihindeki yerini aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de AK Parti’nin iktidara gelişinin 21. yıl dönemi sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Çelik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“3 Kasım 2002’de ülkemiz için yepyeni bir dönem açıldı. Demokrasi ve kalkınma yoluyla ülkemizin hakettiği nice siyasi değişimlere ve eser siyasetlerine imza atıldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kadrolarımız milletimize verdiğimiz her sözü tuttu. Bugün de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği Türkiye Yüzyılı ile geleceği kucaklamaya devam ediyoruz.”

3 Kasım 2002’de ülkemiz için yepyeni bir dönem açıldı. Demokrasi ve kalkınma yoluyla ülkemizin hakettiği nice siyasi değişimlere ve eser siyasetlerine imza atıldı. Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ve kadrolarımız milletimize verdiğimiz her sözü tuttu. Bugün de Cumhurbaşkanımız…

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.