Osmangazi’de yeni dönem: Başkan Aydın mazbatasını aldı

Osmangazi’de belediye başkanı seçilen Erkan Aydın, görevini teslim almak üzere mazbatasını aldı.

Osmangazi’de yeni dönem: Başkan Aydın mazbatasını aldı
Yayınlama: 04.04.2024 17:03:13
A+
A-

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde vatandaşların teveccühünü kazanarak Bursa’da büyükşehir ve ilçe belediye başkanı seçilen isimler mazbatalarını alarak görevlerine başlayacak. Bu kapsamda Bursa’da başkanlar gerçekleşen devir teslim töreniyle mazbatalarını teslim alıyor.

Bu doğrultuda Osmangazi’de belediye başkanı seçilen Erkan Aydın, BUSKİ Konferans salonunda gerçekleşen törenle yeni görevine başlamak üzere mazbatasını teslim aldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın konuşması şu şekilde:

“Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayiz. Artık hata yapmak size, bununla ilgili üstunü kapatmak bize. Sorumluluğumuz büyük ancak bu görevi birlikte başaracağız. Nasıl Osmangazi seçimini kazandıysak yine başaracağız.

“Üniversiteli gençler Nilüfer’e gitmek zorunda kalmayacak”

Bundan sonra da daha çok çalışıp daha az dinlenerek, sizleri dinleyerek halkçı bir belediyecilikle insan odaklı bir belediyecilikle Osmangazi’yi guldürecegiz. Artık Osmangazi’de ki gencin Nilüfer’e gitmesine gerek kalmayacak. Dün bir arkadaşım dedi ki artık üniversiteli gençler Nilüfer’e gitmek zorunda kalmayacak. Bu bizim boynumuzun borcudur. Birlikte başardık ve birlikte sorunları çözeceğiz. Son olarak aileme de ayrı ayrı teşekkür ederim. Onlar olmasaydı basaramazdım. Mutlu olmak için beraber mücadele edeceğiz. Son olarak buraya gelip mesai saatinde böylesine güzel bir kalabalığı oluşturduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim.”

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten’de şu ifadeleri kullandı:

“Biz bir çok söz verdik, sözlerimiz den biri de CHP nin bayrağını hem Osmangazi ye hem de Büyükşehire asmaktı. Bugün bu mutluluğu yaşıyoruz. 31 Mart seçimlerinde özellikle yönetim kurulu arkadaşlarım, kadın kollarımız, gençlik kollarımız çok çalıştı. Erkan Aydın ile ‘Osmangazi aydınlansın’ diyenler bizlerle gönül birlikteliği yaptılar. Herkese çok teşekkür ederim. Bir çok arkadaşımızın tarih yazmak için bize destek oldu. Biz Bursa’da tarih yapacağımıza inanmıştık, bugün de burada tarihi yazdık. Sadece yerel seçimlerde değil genel seçimlerde de iktidar olacağız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. ”

 

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.