Samsung müjdeyi duyurdu…

Samsung’un Kendi Kendine Onarım programı dahilinde kullanıcılar, Galaxy S20, 21 ve S22 sahipleri ekranı, arka camı ve şarj bağlantı noktalarını kolaylıkla değiştirebilecekler.

Samsung müjdeyi duyurdu…
Yayınlama: 20.06.2023 21:25:56
A+
A-

Samsung, geçen yıl ABD’de başlattığı kendi kendine onarım programının artık İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinde de mevcut olduğunu duyurdu.

Kullanıcılar, Galaxy Book Pro normal ve Galaxy Book Pro 360 dizüstü bilgisayarların yanı sıra Galaxy S20, S21 ve S22 akıllı telefonlar gibi desteklenen cihazları onarmak için gereken araçlara ve parçalara erişebilecekler.

Samsung müjdeyi duyurdu: Kullanıcılar telefonlarını kendileri tamir edebilecek!

TELEFON PARÇALAYAN FİRMA İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI

Samsung Başkanı ve Mobil Deneyim Başkanı TM Roh, “Samsung, kullanıcıların Galaxy cihazlarının optimize edilmiş performansını mümkün olduğunca uzun süre deneyimlemelerini teşvik etmek amacıyla cihazlarımızın kullanım ömrünü uzatmak için çalışıyor.

Ürünlerimizin onarılabilirliğini geliştirirken ‘Kendi Kendine Onarım’ programımıza erişimi dünya çapında yaygınlaştırmaya kararlıyız.” dedi.

Program İngiltere’nin yanı sıra Belçika, Fransa, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya ve İsveç’te de geçerli olacak. Samsung ABD’de iFixit ile işbirliği yaptı, ancak parça distribütörleri ASWO ve 2Service Avrupa’da onarım kitlerinin satış ve dağıtımını gerçekleştirecek.

Samsung müjdeyi duyurdu: Kullanıcılar telefonlarını kendileri tamir edebilecek!

CİHAZLARIN PARÇALARINA DAHA KOLAY ULAŞILABİLECEK

Program Avrupa’nın bazı bölgelerinde halihazırda yayında ve Haziran ayı sonuna kadar İngiltere dahil diğer bölgelere de gelecek.

Galaxy S20, S21 ve S22 serisi sahipleri telefon ekranını, arka camı ve şarj bağlantı noktalarını değiştirebilecekler.

Bir Galaxy Book Pro’yu tamir etmeniz gerekiyorsa, kasa önü, kasa arkası, ekran, pil, dokunmatik yüzey, parmak izi okuyuculu güç tuşu ve lastik ayaklar dahil olmak üzere yedi parçaya erişebileceksiniz.

Programın ilerleyen zamanlarda daha fazla ülkeye yayılması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş