Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı!

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı!
Yayınlama: 04.07.2023 16:33:13
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  “Şehidimizin kanı yerde kalmadı” diyerek, Van Jandarma Asayiş Kolordumuzca; Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığımızın emir ve komutasında, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay ve Şırnak İl Jandarma Komutanlıklarımızca; Bestler Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından, “2 terörist etkisiz hale getirildi, şehidimizin kanı yerde kalmadı. Van jandarma asayiş kolordumuzca; Şırnak jandarma bölge komutanlığımızın emir ve komutasında, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay ve Şırnak İl Jandarma komutanlıklarımızca; Bestler Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.” dedi.

Yerlikaya, “Teröristlerin 7 Haziran’da Siirt-Pervari Doğanköy kırsalında bir jandarmamızın şehit edilmesi, bir jandarmamızın da yaralanması eylemlerini gerçekleştirdikleri belirlendi. Operasyonu gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.