Sosyal medyada yayılan “silah üretimi” videosu polisi harekete geçirdi

Sosyal medyada bir atölyede silah üretildiğine dair yapılan paylaşım sonrasında harekete geçen polis ekipleri, videoda bahsedilen silah atölyesinin bulunmadığını ve şüphelinin belinde görülen silahın kurusıkı olduğunu tespit etti. Ülkeye kaçak yollardan geldiği belirlenen yabancı uyruklu şahsı da yakalayan ekipler, deport işlemi için İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim etti.

Sosyal medyada yayılan “silah üretimi” videosu polisi harekete geçirdi
Yayınlama: 05.07.2023 08:50:07
A+
A-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sosyal medyada bir atölyede silah üretildiğine dair yapılan paylaşımla ilgili çalışma başlatıldı.

Sosyal medyada yayılan

BELİNDE GÖRÜLEN SİLAH KURUSIKI

Yapılan çalışmalarda videoda bahsedilen silah atölyesinin bulunmadığı, şüphelinin belinde görülen silahın kurusıkı olduğu anlaşıldı. Paylaşımda yer alan şüphelinin kimlik ve adres bilgileri tespit edildi. Bulunduğu ilçede videolu paylaşımlar yaptığı belirlenen yabancı uyruklu A.U. (26) isimli şüpheli Arnavutköy’de yakalanırken, ülkeye kaçak yollardan geldiği ve oturma izninin bulunmadığı belirlendi.

DEPORT EDİLECEK

Yakalanan şüphelinin işlemlerinin ardından deport edilmek üzere İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edileceği öğrenildi.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.