Yerel seçime geri sayım: “Bizim önümüzü kesmek için bir araya geldiler”

Yerel seçimlere sayılı gün kala AK Parti Bursa Milletvekilleri miting alanında vatandaşlara hitap ederek oy desteği istiyor.

Yerel seçime geri sayım: “Bizim önümüzü kesmek için bir araya geldiler”
Yayınlama: 28.03.2024 13:46:06
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere sayılı günler kala Bursa’da vatandaşlarla buluşacak.

Az sonra vatandaşlara hitap edecek olan Erdoğan’ın mitinginden önce Bursa milletvekilleri şehirde seçim sürecine ilişkin vatandaşlara seslendi.

Bu kapsamda AK Parti Genel Başkan vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimler öncesi oy desteği istedi. Ala, “Dünya şehirlerini yönetecek insanlarda vizyon olacak, verdiği sözü hatırlayacak” dedi. Ala sözlerine şöyle başladı:

“Sandıktan istikrar çıktı. Cumhurbaşkanımız ertesi gün göreve başladı. Kabinesini kurdu. Dünyaya ve Türkiye’ye güven veren bir kabineyle yola devam dedi mi?  Hiç merak etmeyin. Problem varsa çözüm vardır. Bunun adresi AK Parti’dir. Bunu çözecek kişi de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

Sözlerine 31 Mart yerel secimlerine ilişkin devam eden Ala, “Bu pazar günü de bir seçim var. Benim sizden istirhamım şudur. Bu pazar günü de sandıktan öyle bir mesaj verelim ki öyle bir sonuç çıkaralım ki on mayıs’ta elde ettiğimiz istikrarı şimdi yerel yönetimlerde de yola devam diyerek çıkaralım ki, Türkiye hedeflerine ulaşabilsin, daha rahat ulaşabilsin. Çünkü sevgili kardeşlerim, Cumhurbaşkanımız işbaşına getirdik, meclisi işbaşına getirdik. Ama şimdi de işbaşına geldikten sonra onlarla, o Ankara’da üretilecek politikalarla uyumlu işler yapacak yerel yöneticileri işbaşına getirirsek Türkiye hedeflerine doğru emin adım Yürüyecektir. Ve Türkiye kazanacak. Milletimiz kazanacaktır” dedi.

“Yerel yönetimlerde de Cumhur İttifakı’nın adaylarını işbaşına getirip yola devam diyeceksiniz. Ben bundan eminim” diye muhalefeti eleştirerek ssözlerini sürdüren Ala, ” Karşıda bir yarıştığımız muhalefet var. Bunların durumu içler acısı. Bizim önümüzü kesmek için cumhurbaşkanımızı, cumhur ittifakını engellemek için bir araya geldiler mi? Altıli masa kurdular, yerinde, yerler eşiyor. Öyle mi? E şimdi, şimdi en büyük şehirlerimizde, dünyayla rekabet eden şehirlerimiz var. Dünyayla rekabet ediyorlar. İstanbul, değerli kardeşlerim büyüktür. Böylesine dünya şehirlerini yönetecek insanlarda vizyon olacak. Milli iradeye saygı olacak. Verdiği sözü unutmayacağız. Öyle mi? Birine soruyorsunuz Verdiği sözü hatırlamıyor. Yarın belediye başkanı olduğunu da hatırlamayabilir. Değerli kardeşlerim birisi Bursa’da aday Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhalefetin bir bakıyorsunuz ya bir yıllardır on yıllardır öyle değil mi kardeşim? On Yıllardır biz büyüklerimizden bizim de neden bir otomobilimiz, markamız yok. Yerli ve milli bir otomobilimiz yok diye duymadık mı? Eee şimdi TOGG’u yaptık .Nerede? Bursa’da. Nerede? Gemlik’te ve Bursa Gemlik’te TOGG’un üretiminden gurur duymayan var mı? Hepimiz gurur duyar mıyız? Ama Kağıthane’nin adayı ne diyor? Diyor ki bu Bursa’da neden yapıldı? Bursa’yı taşıyacağı bir yer olabilir mi Var. Dünya çapında bir markamız var. Bursa’da diyor bu neden Bursa’da yapıldı. Ya bununla gurur duyacaksın. Buna destek vereceksin. Bunun önünü açacaksın. Böyle belediye başkanlığı olur mu? E peki o zaman ne olur? Işte Böyle belediye başkanlığı yapılırsa beş dönem, dört dönem bir ilçede belediye başkanlığı yaparsın. Arkada beş tane sayacak, hizmet olmaz. Beş yıl büyük şehirlerde belediye başkanlığı yaparsınız, dönüp beş hizmet sayamazsınız. Onun için de kardeşlerim. Türkiye’nin gecikmeye tahammülü yok. Türkiye hedeflerini yakalamak zorunda. Her geciken zengin yani bir gün geciktiğinizde dünyada yarıştığınız şehirlerden değerli kardeşlerim bir yıl geri kalırsınız. Öyleyse dünya çapındaki bu lokomotif şehirlerimizi İstanbul gibi, Bursa gibi, Ankara gibi, İzmir gibi büyük şehirlerimiz Gaziantep, bütün şehirlerimiz ama illa da tüm şehirlerimizi, değerli kardeşlerim o zekat mesafe alacak anlayışla yönetecek insanları emanet etmeli” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş