Yıldırım’da spor şenliği heyecanı

Bursa’da Yıldırım Belediyesi tarafından Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde ‘Okul Sporları İlçe Şenlikleri’ düzenlendi.

Yıldırım’da spor şenliği heyecanı
Yayınlama: 25.04.2024 13:17:03
A+
A-

HABER / GÜLSÜN ARSLAN 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın katılımıyla ilçede ‘Okul Sporları İlçe Şenlikleri’ kapsamında malzeme dağıtımı ve ödül töreni yapıldı.

Bursa’da ki bir çok okulun yer aldığı yarışmada İlkokul düzeyinde yarışmacılar ve öğrenciler yer aldı. Yarışmalar farklı farklı kategorilerde yarıştı.

Toplamda 36 okul ve 890 öğrencinin katılım sağladığı şenlikte birbirinden farklı yarışmalar sonucunda kazanan okullara ödül takdim edildi.

Programa Yıldırım Belediyesi Kaymakamı Metin Esen ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın konuşması şöyle;

“Yıldırım’da genç olmak ve çocuk olmak şanstır, ayrıcalıktır. Bugün gerçekleştirdiğimiz yarışma programımız dolayısıyla var gücümüzle çalıştık. İnşallah yeni dönemde de bu çalışmalara devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 36 okulumuz ve 890 öğrencimizin katıldığı bir yarışma hazırlamış olduk. Birbirinden heyecanlı yarışmaları seyretmek bizim için mutluluk vericiydi.

“Tüm çocuklarımızı yürekten kutluyorum”

Bizim amacımız çocuklarımız. Çocuklar mücadeleyi, çalışmadan kazanılmayacağını öğrenmesini arzulayarak planlarımızı gerçekleştiriyoruz. Enerjilerini doğru alanlara sarf etmeleri için çalışıyoruz. Çocuklarımızı yarışmaya katıldıkları için yürekten kutluyorum. Onlara yol gösterici olan öğretmenlerimizi de tebrik ederim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

Yıldırım Kaymakamı Metin Esen ise şöyle konuştu:

“Okul sporlarının dışında Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirmiş olduğumuz yarışmada sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Okullarımızı temsil eden yarışmacılarımızı tebrik ediyorum. Spora her zaman teşvik eden sevgili Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Çocuklar üzerinden yapılan spor organizasyonları ile spora olan ilgi daha da artıyor. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

Konuşmaların ardından, otuzaltı okul arasından yarışmayı kazanan okullara ödül takdimi ve malzeme temini gerçekleşti.

Okul Sporları İlçe Şenlikleri programı Yıldırım Kaymakamı Metin Esen ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’la birlikte çekilen hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.