Oktay Yılmaz: Bursa’nın parlayan yıldızı yapacağız

Yıldırım Belediyesi tarafından Gökdere mahallesine kapalı Pazar alanına kazandırıldı.

Oktay Yılmaz: Bursa’nın parlayan yıldızı yapacağız
Yayınlama: 18.03.2024 14:11:54
A+
A-

Yıldırım Belediyesi tarafından Gökdere Kapalı Pazar alanının açılış töreni, çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Programa AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Parti İl Gençlik kolları başkanı Ömer Faruk Temiztürk de katıldı.

Bursa Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu’nun konuşmaları şu şekilde;

“Hepiniz hoş geldiniz. Yıldırım değişiyor ve gelişiyor. Sayın Oktay Yılmaz başkanımızın göreve geldiği günden bugüne esnafımıza ve vatandaşa yaptığı hizmetler bizi hep onure etmiştir. Bugünde kapalı pazar yeri açılışındayız. Aynı zamanda pazar yerlerimiz hepimizin bildiği gibi olası afet durumunda toplama yeri olarak kullanılıyor. Yakın zamanda başka açılışları yaptık. Gökdere pazar alanımıza gelirsek esnafımız yağışlı günlerde büyük sıkıntı yaşıyordu, sağ olsun Oktay başkanımız destek çıktu. Bu eserin yapımında eser sahibi başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın satır başları şöyle;

“Öncelikle en kalbî duygularımla selamlıyorum. Gökdere kapalı pazar alanımızın açılışına hepimiz hoş geldiniz. Çanakkale Deniz zaferinin 109’uncu yıl dönümü vesilesiyle istikbalimiz için şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize rahmet diliyorum.

“Bölgeye yeni bir çehre kazandırdık”

Geçtiğimiz beş yıl içerisinde kentsel dönüşüm kapsamında her bir noktaya dokunmaya gayret ettik. On bir kentsel dönüşüm, 1 buçuk milyon metrekareye ulaşan yeşil alan ve 22 adet spor alanları ile samimiyetimizle sizler için hizmete gayret ettik. 5 yılı geride bıraktık. Ürettiğimiz proje ve hizmetlerle birlikte ne varsa Yıldırım’da var, Yıldırım’da bereket var dedik. Pazar alanlarımızı kazandırmaya devam ediyoruz. Yıldırım kadim bir kent ve kadim bir bölge. Burası daha önce kontrolsüz olmadı sebebiyle bir takım sıkıntılar la karşılaştığımız bir alandu. Burada bir kaç alternatif proje çalıştık. Hem komşularımızın sosyal yaşam alanlarına olan ihtiyacı hem de pazarcılarımızı önceliklendirerek büyük bir projeyi ortaya koyduk. Bununla birlikte Gökdere bölgesinde elektrik altyapı kızı yenilerek bölgeye yeni bir çehre kazandırdık.

“Pazarcı esnafımızı dinledik”

İnsanımızın genişlemiş pazar alanında daha konforlu alışveriş yapmasını sağladık. Çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkuru ile beraber pazarın kurulmadığı zamanlarda bölgedeki vatandaşların hoşça vakit geçirebilmesi için yeşil alanları faaliyette geçirdik. İçinde bulunduğumuz cadde yıldırım külliyesine çıkan bir cadde. Biz Gökdere metro istasyonu ile birlikte hem diğer çalışma larimis la birlikte inşallah burayı cazibe merkezi haline getireceğiz. Pazarcı esnafımızın taleplerini dinleyerek süreç yönettik ve pazar alanımızı hizmetinize sunduk.

“Ya iş üretir, ya fitne fesat”

Bizim bir derdimiz var, bizim aşkımız millet sevdamız. İnsan üretken bir varlık. Ya iş üretir ya da fitne fesat üretir. CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı bölgeyi güzelleştirmemek için önünde engel olmaya çalıştılar. Esnafımızla burada toplantı yaptık. Hatamız varsa düzeltiriz dedik. Ama esnafımızla buluştuğumuzda memnun olduklarını işittik. Bunlar sadece burada fitne fesat uretmiyor, kentsel dönüşüm yaptığımız yerler için de rantsal dönüşüm yaptığımız iddia ediyorlar. Hâlbuki kendi aile vakfından bahsediyor. Bunların gerçek yüzü hatırlamıyorum demelerinden belli oluyor. Biz Alinur başkanımla, sayın bakanlarım ve milletvekillerinin desteğiyle birlikte bir problem varsa çözmeye gayret ediyoruz. Bugüne kadar verdiğiniz destekle ne varsa Yıldırım’da var diyerek hamdolsun bugünlere getirdik. Yıldırım’ı inşallah önümüzdeki süreçte Bursa’nın parlayan yıldızı yapacağız.”

Konuşmanın ardından Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu tarafından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a hediye takdim edildi.

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.