Yusuf Ziya Yılmaz’dan Bursa’da yerel seçim açıklaması

Yusuf Ziya Yılmaz’dan Bursa’da yerel seçim açıklaması
Yayınlama: 11.08.2023 13:25:27
A+
A-

AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bursa programları kapsamında AK Parti Bursa İl Başkanlığını ziyaret etti. Yılmaz, AK Parti Bursa İl Binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “Muhalefet partileri yerel seçim startını verdiklerini söylüyor. Biz yerel seçime her zaman hazırız. Bir seçim biter, sonraki seçimler için çalışmalarımız başlar. 1 Nisan’dan itibaren yerel seçim çalışmalarımız başladı” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Bursa İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen basın açıklamasına, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Belediye Başkanları katıldı.

Yılmaz, konuşmasında yerel seçimlere her zaman hazır olduklarına dikkat çekerken, 2024 yerel seçimleri için yeni bir başarıya imza atacaklarını, kimseyi ötekileştirmeden yerel seçimlerde adaletli bir seçim gerçekleştireceklerini belirtti. Yılmaz, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in haftada 2 kez basın açıklaması gerçekleştirdiğini ve kendisinin soruları yanıtlamayı doğru bulmadığını ifade ederek basın mensuplarının sorularını yanıtlayamayacağını iletti.

 

BURSA’MIZIN DAHA GÜZEL YARINLARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’dan önce kısa bir konuşma gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yerel yönetimlerde duayen olmuş bir genel başkan yardımcımız var. Biz kendisinden bugüne kadar çok istifade ettik. Bugün belediye başkanı arkadaşlarımızla istişare toplantılarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bursa’mızı ve ülkemizi daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. Genel seçimlerde nasıl Cumhurbaşkanımızı seçtiysek yerel seçimlerde de yine kazanacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“YEREL YÖNETİMLER OLARAK ZİYARETLER YAPIYORUZ”

Bursa’ya gerçekleştirilen ziyaretin amacından bahseden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Değerli arkadaşlarım. Bu seyahatin amacı ne onu söyleyeyim. Bizler yerel yönetimler olarak il ziyaretleri yapıyoruz. Genişletilmiş bölge toplantıları şeklinde oluyordu. O bize zaman kaybettiriyordu. Arkadaşlarımızı arayalım geliyoruz diyelim ve yanlarına gidelim diye düşündük. Çalışmalarınıza bakalım, projelerinize bakalım diye düşündük. Bu şekilde daha kolay ve pratik olacağını düşünüyorum. Yapılan projelere fikirlerimizi ve desteğimizi sunarız diye düşündük. Onun için bugün buraya geldik” dedi.

“AK PARTİ HALKIN KALBİNE DOKUNAN BİR PARTİ”

AK Parti’nin halkın kalbine dokunan bir parti olduğunu belirten Yılmaz, “Bildiğiniz üzere ak parti halkın kalbine dokunan, her bir vatandaşın derdine dokunan siyasi bir hareket olmuştur. Kurulduğu ilk günden beri bu böyledir. AK Parti olarak milletimize sunduğumuz hizmet milletimize şifa olmuştur. Dert dediğimiz şey vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu bir hizmeti yerine getiremediğimiz zaman içimize oturan şeydir dert. Bugün bütün belediye başkanlarımızın yüreğinde o vardır. Muhalefet partilerinden burada ayrılıyoruz. Onlar algı operasyonları yaparlar. Herhangi bir hizmeti kendilerine dert edinmezler. Allah rızası içinde hizmet ürettik üretmeye de devam edeceğiz”. şeklinde konuştu.

“BURSALI VATANDAŞLARIMIZ TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bursalı vatandaşlara teşekkür eden Yılmaz, “Geleceğe yönelik çalışmalarımızı istişare edip değerlendireceğiz. Geride bıraktığımız seçimleri oyunu Cumhurbaşkanımızdan yana kullanan Bursalı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2023 seçimleri hizmet anlayışının sandığa yansıması olmuştur. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş beyefendinin yaptığı güzel hizmetler ortada. Şehrim katma değerine artı oluyor” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ DEMEK BÜYÜK TÜRKİYE YOLUNDA SEFERBERLİK DEMEK”

Muhalefet partilerinin belediyeciliği hakkında konuşan Yılmaz, “AK Parti demek mazlumlara dinimize kardeş ilkelerimize sahip çıkmak demektir. Hepinizin çok iyi bildiğiniz gibi, AK Parti’den önce de Türkiye’de belediyecilik vardı. Ama onlar ideolojik çalışmalar yapan belediyelerdi. Belediyeler aynı zamanda belediyelerin siyasi faaliyetlerinin de yürütüldüğü yerlerdi. AK Parti demek büyük ve güçlü yolunda seferberlik demek. Bizim muhaliflerimizin durumu da, onlar yağmursuz gök yüzüne benziyorlar. Bugüne kadar ne ürettiniz dediğimizde, hiçbir şey üretmediklerini  görüyoruz. Herhangi bir projeyle uğraşan birinin olduğunu düşünmüyor. Bizim arkadaşlarımız çalışıyorlar” dedi.

“AK BELEDİYECİLİK GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİDİR”

“Seçim zamanı oy isteyecek yüzümüz” var diyen Yılmaz, “AK belediyecilik gönül belediyeciliğidir. Bu insanlıkla alâkalı bir şeydir. Arkadaşlarımız belediye başkanı olduktan sonra gönüle girmeyi kendilerine hedef belirlemişlerdir. Biz AK belediyecilik hizmetlerimizde gittiğimiz her yerde izimiz var. Seçim zamanı da oy isteyecek yüzümüz var. 2023 seçimlerinde kurulan altılı masa darma duman oldu. Biz halka hizmet hakka hizmettir çabası içerisinde olduk ve öyle olacağız” şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZ HALKIMIZIN BÜYÜK DESTEĞİNİ ALMAK”

Yılmaz, “Yerel seçimlerine doğru gidiyoruz. Muhalefet çalışmalarına başlamış. Bana tuhaf geldi. Biz yerel seçime 2019’dan beri çalışıyoruz yerel seçimlere. Biz bir seçim bittiğinde ondan sonraki seçime çalışma yapan bir partiyiz. 2024 seçimlerine bakış açımız bu. Cumhurbaşkanımız partinin her kademesinden insanla iletişim ve çalışma halinde. Hedefimiz büyük ve güçlü bir Türkiye. Hedefimiz 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde halkımızın büyük desteğini almak olacak” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL, ANKARA GİBİ ŞEHİRLERİ DE AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Yılmaz , “İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirler daha çok gündeme geliyor bu aralar. Buralar bizim belediyeciliğimizde değil. Elbette o şehirleri de AK belediyecilik ile tanıştırmak için çabalayacağız. Muhalefete insana ne hizmet ediyorsunuz onu gösterin diyoruz. Bunu yapın diyoruz. Hizmetlerinizle konuşun diyoruz. Yaptığınız bir hizmet yoksa işgal ettiğiniz makamın hiçbir mantığı yok” dedi.

“KİMSEYİ AYIRMADAN ADAYLARIMIZI BELİRLEYECEĞİZ”

Yılmaz, “Biz kimseyi ayırmadan eşit adil bir şekilde hareket ederek adaylarımızı belirleyeceğiz. 31 Mart 2024 seçimlerine giderken her bir teşkilat mensubu sorumluğunun farkında olacak. Gece gündüz demeden çalışacağız. Yeni bir başarıya imza atacağız. Yeni başarı öyküleri yazıp, yeni bir 5 yıla yelken açacağız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.