Yeni Azerbaycan Partisi’nden AK Parti Bursa İl Başkanlığı’na ziyaret

Yeni Azerbaycan Partisi’nden AK Parti Bursa İl Başkanlığı’na ziyaret
Yayınlama: 13.04.2023 15:19:32
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala ve  Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Bugadov ve Heyeti, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Bir dizi ziyaret ve program için Bursa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Bugadov’un 2. durağı AK Parti Bursa İl Başkanlığı oldu.

Ziyarete YAP Yönetim kurulu Üyesi Milletvekili Sayın Hikmet Mammadov, Yeni Azerbaycan Partisi Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Milletvekili Sayın Ramil Hasan, Milletvekili Sayın Pervin Hanım Kerimzade ve YAP Bakü Merkez Nerimanov İlçe Başkanı Samir Veliyev’de katıldı.

 

Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Bugadov ve heyetini ağırlamaktan gurur duyduğunu ifade eden AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Bursa’mıza gelmeniz bizi çok onurlandırdı. Bu seçimin önemli olduğunun an kardeşimiz olarak önemli olduğunu göstermiş oluyorsunuz. Bu dönemde şunu da anlıyoruz ki seçim çalışmalarımızda bize moral vermeniz bizim için çok önemli” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala, Azerbaycan Heyetini tek tek tanıtarak, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye ve Azerbaycan arasındaki bu ilişki nadiren görülen bir ilişkidir. Bu iki ülke arasındaki ilişki çok önemlidir.”

Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Bugadov, “Hepinize çok teşekkür ederim. Azerbaycan’ın Cumhurbaşkanı bütün Azerbaycan halkının selamlarını size iletiyor. Atatürk’ün bir sözü var. Onu hatırlatmak isterim. “Azerbaycan’ın sevinci bizim sevincimiz üzüntüsü bizim üzüntümüzdür” demiştir. Türkiye devletinin Azerbaycan   desteği büyüktür. Türkiye’nin güçlü olmasın altomda Ak Parti ve bunun lideri Recep Tayyip Erdoğan vardır. Bu dostluk be kardeşlik tüm Türk dünyasına yayılmaya devam etmektedir. Gördük ki son 20 yılda büyük işlere imza attı. Türkiye bütün dünyada söz sahibi olacaktır. Ümit ediyoruz ki Türkiye halkı da bu fikrindedir ve bu davanın yanındadır. Bu birliğe, bu kardeşliğe kötülük yapmak isteyen birliklerde vardır ama biz elim adımlarla bu yolda ilerlemeye devam etmeliyiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.