AK Parti Genel Başkan vekili Efkan Ala, Bursa’da oyunu kullandı

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanmak üzere merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Şehit Sinan Acar Ortaokulu’na gitti.

AK Parti Genel Başkan vekili Efkan Ala, Bursa’da oyunu kullandı
Yayınlama: 31.03.2024 12:34:58
A+
A-

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte sandık başına gelen Ala, önce okuldaki diğer sandıkları inceledi ve ardından 1047 numaralı sandıkta oy kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Ala, Türkiye genelinde huzur ve güven içinde bir seçim atmosferinin olduğunu vurguladı. Seçimlerin demokrasinin şöleni olduğunu belirten Ala, “İnşallah seçim sonuna kadar bugünkü havayla devam eder. Türkiye’nin seçim tecrübesi birçok ülkeye örnek gösterilecek düzeyde” şeklinde konuştu.

Ala, Türkiye’de yapılan seçimlerin büyük bir demokrasi göstergesi olduğunu dile getirerek, “Bugün 500 bine yakın pozisyona yerel yöneticiler seçilecek ve 61 buçuk milyon vatandaşımız seçmen olarak katılıyor. Türkiye, büyük bir demokrasi. Seçim gününü huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın vatandaşlık görevlerini yerine getirmesi çok önemli” ifadelerini kullandı.

Son olarak, Türkiye’de seçimlerin kurumsallaştığını ve sandığın öneminin arttığını vurgulayan Ala, “Seçimlerin Türkiye’ye katkısını görüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.