BBP Osmangazi İlçe Başkanı yeni yol haritasını açıkladı

Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla yeni yol haritasını açıkladı.

BBP Osmangazi İlçe Başkanı yeni yol haritasını açıkladı
Yayınlama: 18.04.2024 14:31:33
A+
A-

BBP Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından yeni bir yol haritası çizdiklerini ve bu planı teşkilat üyeleriyle paylaşmak için bir toplantı düzenlediklerini açıkladı.

Yayla yaptığı açıklamada, sadece seçim zamanı değil, her zaman halkla iç içe olacaklarını ve her çalışmayı bir sistem ve organizasyon çerçevesinde yürüteceklerini vurguladı.

Başkan Yayla, kısa vadeli planların tamamlandığını ve orta vadeli planlamanın da “akıllı güç” ile gerçekleştirileceğini söyledi. Bu plan çerçevesinde siyasi diplomasi trafiğinin artırılacağını ve ilçenin tüm dinamikleriyle birlikte çalışılacağını ifade etti.

Yayla, teşkilat içi yeni atamalarla da iştah ve heyecanı artırdıklarını belirterek, atamaların ardından yeni çalışma döneminde üst düzey çalışma beklediklerini söyledi.

Teşkilat ve mahallelerde yeni atamalar

İlçe yönetimine Naşit Türkan başkan vekilliğine, Güliz Yavaş halkla ilişkiler birim başkanlığına, Ahmet Bayer mali işler birim başkanlığına, Enver Yavaş disiplin kurulu başkanlığına, Ebru Büyükdere eğitim birim başkanlığına, Hasan Abacı tarım politikaları birim başkanlığına, Erdal Tatlı siyasi işler birim başkanlığına, Sadık Bıyığıbüyükoğlu STK birim başkanlığına, Yüksel Kaya teşkilat birim başkanlığına, Hasan Korkmaz idari işler birim başkanlığına, Adem Can engelliler kurulu birim başkanlığına, Bahattin Dündar başkan danışmanlığına ve Berna Uslu ilçe kadın kolları başkanlığına atandığını bildirdi.

Mahallelerde de yeni atamalar yapıldığını ve Muhsin Başkan’ın ideolojisini yaşatan, Destici başkan’ın liderliğini gösteren mahalle başkanı sayısının son atamalarla 43’e yükseldiğini söyledi.

Yayla, misyon ve yol haritası toplantısına katılan il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Toplantı, Başkan Yayla’nın ilçe yönetimi ve mahalle başkanlarına atama belgesi takdim etmesi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.