AK Parti MKYK toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi.

AK Parti MKYK toplantısı sona erdi
Yayınlama: 12.12.2023 18:16:20
A+
A-

AK Parti Genel Merkezi’ndeki basına kapalı toplantı yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Toplantıda, Süper Lig’de dün oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler’e yumruk atan MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın, MKYK kararıyla AK Parti’den kesin ihraç edilmesi istemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevkine ilişkin süreç başlatıldı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik’in açıklamalarından satır başları;

AK Parti her zaman olduğu gibi seçimlere hazırlıklı bir partidir.

Tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Hayatın hiçbir alanında şiddeti kabul etmeyeceğimiz gibi, kuşkusuz sporda da bunu hiçbir şekilde mazur göremeyeceğimizi bir kere daha ifade ediyoruz.

Faruk Koca’nın partimizden ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevki gerçekleşmiştir.

İsrail, bir yandan bu katliamlara devam ediyor, bir yandan da Filistin mallarına ve Filistinlilerin topraklarına el koyarak, devlet eliyle hırsızlık faaliyetine devam ediyor.

ABD, kongresinin onayına bile sunmadan, acil durum yetkisini kullanarak 14 bin tank mermisinin İsrail’e satışına onay verdi.

3-5 sene sonrasında BM’ye kimse katılmazsa hiç kimse şaşırmasın. Bu derece işlevsiz bir kurum haline dönüştü.

İsrail, bir yandan bu katliamlara devam ediyor, bir yandan da Filistin mallarına ve Filistinlilerin topraklarına el koyarak, devlet eliyle hırsızlık faaliyetine devam ediyor.

Bu tabii ki açık bir şekilde soykırımdır. Dünyanın gözü önünde, hukuku tanıdığını söyleyen Batılı devletlerin desteği ile gerçekleşmektedir.

Herkes şunu da görecek. Bu katliamları yapanlar, yarın bir gün kendilerine destek verenlerin arkalarında olmadığını, meselenin kendilerinin üzerine yıkılacağını da net bir şekilde görecekler.

Atina ilişkileri çerçevesinde kazan-kazan ilkesiyle etrafında yeni sayfanın içini doldurmalıyız.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.