Oktay Yılmaz: Biz Türkiye’de Örnek Gösterilecek Projeler Yaptık

AK Parti’nin Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın seçim ofisinin resmi açılışı gerçekleşti.

Oktay Yılmaz: Biz Türkiye’de Örnek Gösterilecek Projeler Yaptık
Yayınlama: 25.02.2024 18:50:59
A+
A-

AK Parti’nin Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın seçim ofisinin resmi açılışı gerçekleşti.

 

AK Parti’nin seçim kampanyası kapsamında, Oktay Yılmaz’ın başkan adayı olarak gösterildiği Yıldırım ilçesinde heyecan  dolu bir törenle seçim ofisi açıldı.

 

Biz Türkiye’de Örnek Gösterilecek Projeler Yaptık

Açılışta konuşan Başkan Oktay Yılmaz, Bizler “sensiz olmaz Yıldırım” demiştik ve bu şekilde ‘yola devam’ demiştik. Birlikte çok güzel işlere imza attık. Bursa’da örnek kabullendikten işler çıkarttık. Bunların başında uyumayan kütüphanelerimiz, yeşil alanlarımız geliyor. Örnek gösterilen bir belediye olduk.

SENSİZ OLMAZ YILDIRIM

Bugün yüzlerce çocuğumuzun mezun olduğu bir tören düzenledik. Dedik ki, Ne Varsa Yıldırım’da var. Hamdolsun örnek belediyecilik çalışmaları gerçekleştirdik. Önceden biz dönüşüm istemeyen herkesi şimdi neden burada dönüşüm olmasın noktasına getirdik. Yıldırım’ı parlayan ilçe konumuna getireceğiz. Alinur Başkanımız bize çok konuda destek oldu. ‘Abi kardeş gibi kentimize nasıl hizmet ederiz’ çabasında olduk. Bir yerel yönetici olarak kenti kentimizi inşa ettik. Bu sebeple birlik beraberlik içerisinde tüm imkanları vatandaşlarımızla kavuşturacağız. Ben bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkürlerimi borç biliyorum” ifadesini kullandı.

HABER: ŞERİFE ÖZ

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.