Arda Güler İspanya’da gündem oldu!

Arda Güler İspanya’da gündem oldu!
Yayınlama: 10.08.2023 08:17:09
A+
A-

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler için AFP, La Liga’da bu sezon izlenmesi gereken 5 yeni transferi sıralarken milli oyuncuya da yer verdi.

Fenerbahçe’den İspanya LaLiga ekibi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, İspanyol kamuoyunda konuşulmaya devam ediyor.

5 KİŞİLİK LİSTEDE YER ALDI

Uluslarası haber ajansı AFP, La Liga’da bu sezon izlenmesi gereken 5 yeni transferi sıralarken, bu listede Arda Güler’e de yer verdi.

MESSİ İLE KIYASLANIYOR

Sıralamanın paylaşıldığı haberde Güler ile Lionel Messi kıyaslanırken, “Madrid, Messi ile kıyaslanan Türk dahinin ‘Galacticos’un yeni jenerasyonunun bir parçası olmasını umuyor.” ifadelerine yer verildi.

İLKAY GÜNDOĞAN DA AYNI LİSTEDE

Listede yer alan diğer isimler ise Real Madrid’in bir diğer yeni transferi Jude Bellingham, Atletico Madrid’e transfer olan Cesar Azpilicueta, Real Sociedad’a geçiş yapan Andre Silva ve Barcelona’nın yeni yıldızı İlkay Gündoğan oldu.

ANCELOTTI SAKATLIĞI HAKKINDA KONUŞMUŞTU

Güler’in sakatlığı hakkında konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, “Sakatlığı çok ciddi değil. Ameliyat olup olmayacağını değerlendiriyoruz.” demişti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.