Başkan Aktaş: “Genç Kart ile gençlerimize 5.000 TL destek”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehir insanının sosyal hayatında da dönüşümü gerçekleştireceklerini belirterek, “Genç Kart’ ile gençlerimize yıllık 5.000 TL destek sağlıyoruz” dedi.

Başkan Aktaş: “Genç Kart ile gençlerimize 5.000 TL destek”
Yayınlama: 15.03.2024 12:15:03
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, sanatıyla, kültürüyle, genciyle ve yaşlısıyla yaşayan Bursa için yeni döneme dair hedeflerini açıkladı. Fiziki çalışmaların yanında sosyal ve kültürel anlamda renkli ve zengin projelerle şehir insanının sosyal hayatında dönüşümü gerçekleştireceklerini ifade etti.

Başkan Aktaş, gençlerin önemine vurgu yaparak, gelecek dönemde de gençlere yönelik projelere devam edeceklerini belirtti. Önceki dönemde gençlerin eğitimleri ve sosyalleşmeleri için birçok çalışma yaptıklarını dile getiren Aktaş, yeni dönemde de gençlere desteklerinin süreceğini vurguladı.

Başkan Aktaş, gençlere yönelik yapılan çalışmaların ödüllendirildiğini ve ‘Genç Dostu Şehir’ ilan edildiklerini hatırlattı. Ayrıca, gençlere sosyal ve kültürel faaliyetlerden faydalanmaları için yıllık 5.000 TL destek sağladıklarını açıkladı.

Başkan Aktaş’ın açıklamalarına göre, gençler artık ‘Genç Kart’ ile sosyal ve kültürel etkinliklere kolaylıkla katılabilecekler. Bu kart sayesinde gençler, konserlere, tiyatrolara veya stand-up gösterilerine katılma özgürlüğüne sahip olacaklarını belirtti. Aktaş, gençleri anladıklarını ve dinlediklerini vurgulayarak, gençlerle birlikte daha güzel yarınlara doğru yürüdüklerini ifade etti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.