Bursa’da 5 yıl içinde alt yapı sorunu çözülecek mi?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BUSKİ çalışanlarıyla bir araya gelerek alt yapı ve su sorununa ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa’da 5 yıl içinde alt yapı sorunu çözülecek mi?
Yayınlama: 16.04.2024 15:20:10
A+
A-

Hedef: 5 yılda alt yapı sorununu çözmek

Başkan Bozbey, Bursa’da 5 yıl içerisinde alt yapısı tamamlanmamış bölge kalmayacağını açıkladı. Bu kapsamda alt yapı çalışmaları bu dönem içerisinde tamamlanacak ve içme suyu alt yapısı olmayan köyler de bu dönem sonuna kadar tamamlanacak.

Maliyetler düşecek, memnuniyet artacak

Bozbey, altyapı çalışmalarında daha dikkatli ve titiz bir şekilde yaklaşılması gerektiğini vurguladı. Çalışmalarda maliyetlerin önemi ve sorunların en iyi şekilde çözülmesi gerektiğini belirten Bozbey, memnuniyeti artıracak ve maliyetleri aşağıya çekecek çalışmalar yapılacağını söyledi.

Yenilikler ufukta

Yenilenmesi gereken hatların 10 yılda bir değiştirildiğini ancak yeni sistemle birlikte bu sürecin uzadığını belirten Bozbey, yeni ürünler ile birlikte maliyetlerde düşüş olacağını da müjdeledi.

Bozbey, “El birliğiyle güzel işler yapmamız lazım. Sonuç odaklı düşünmeliyiz. Diyecekler ki Bursa’da su çeşmeden içiliyor. Bunu gösterdiğiniz takdirde daha ekonomik bir durum oluşacak. Ürettiğimiz değerle de övüneceğiz. Böylece Bursalı vatandaşlarımız hem rahat içme suyunu kullanabilir, hem de alt yapıya güvenebilirler” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.