Başkan Dündar’dan ANASİAD’a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANASİAD) Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Dündar’dan ANASİAD’a ziyaret
Yayınlama: 08.03.2024 16:20:04
A+
A-

Ziyarette Dündar, ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan’a yeni dönemde başarılar diledi ve dernek üyelerinden teknolojiye yatırım yapmanın önemini vurguladı.

Dündar, Osmangazi’de yapılması planlanan kentsel dönüşüm projelerini ANASİAD üyeleriyle paylaştı. 136 mahallede eş zamanlı olarak yapılacak yerinde dönüşümle Osmangazi’nin tekrar çekim merkezi olacağını dile getiren Dündar, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Çarşamba, Altıparmak, Muradiye, Hisar’dan Yeşil Türbe Emirsultan’a kadar köklü bir değişime imza atacaklarını söyledi.

Ulaşılabilir bir Osmangazi için planlama yaptıklarını da belirten Dündar, ana arterlerde şerit genişletme, dikey ve çapraz yeni yollar yaparak şehrin trafik sorununu çözeceklerini ifade etti. Dündar, iş insanlarının belediye hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanmasının da kendileri için bir görev olduğunu sözlerine ekledi.

ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan da seçimlerde Mustafa Dündar’a başarılar diledi. Birkan, müteahhitlerin kentsel dönüşümde belediye ile yaşadıkları zorluklardan bahsederek, Bursa’nın modernleşmesinin iş insanları için çok önemli olduğunu vurguladı.

Tarihi Hanlar ve Kapalı Çarşı üzerinde yapılan restorasyonun marka değerini artıran bir etken olduğunu belirten Birkan, Osmangazi’de restorasyon bekleyen 500’den fazla tarihi eser bulunduğunu ve bu konuda Dündar’ın hassasiyetini bildiklerini söyledi. Birkan, Dündar’ın Osmangazi’nin ambiyansını değiştirebilme gayretlerini de önemsediklerini ifade etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.