Beklenen haber geldi!

Beklenen haber geldi!
Yayınlama: 28.07.2023 22:33:54
A+
A-

Galatasaray, Mauro Icardi’nin transferi için Paris Saint-Germain ile resmi görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Öte yandan PSG de Arjantinli yıldızın Galatasaray’a transferini duyurdu.

Galatasaray Kulübü, geçen sezon kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Arjantinli santrfor Mauro Icardi’nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, “​​​​​​​Profesyonel Futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Fransız devi Paris Saint-Germain, Mauro Icardi’nin Galatasaray’a transfer olduğunu açıkladı ve Arjantinli yıldıza teşekkür etti.

Daha sonra Galatasaray sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Icardi’yi karşılamak için sarı-kırmızılı taraftarları Atatürk Havalimanı’na çağırdı.

İstanbul’a gelmek için yola çıkan Mauro Icardi uçaktan sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi. Icardi, mesajında “Parti devam etmeli” ifadelerini kullandı.

Icardi, sarı-kırmızılı formayla geçen sezon Süper Lig’de 24 müsabakada 22 gol atarken, 2 maçta görev aldığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında ise 1 kez fileleri havalandırdı.

Arjantinli yıldız, Galatasaray’ın elde ettiği şampiyonlukta önemli rol alan futbolculardan oldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.