BEKSİAD’dan geleneksel iftar yemeği

Bebe Çocuk Konfeksiyon sektörü Sanayici ve İş adamları derneği (BEKSİAD), iftar programı düzenledi.

BEKSİAD’dan geleneksel iftar yemeği
Yayınlama: 25.03.2024 19:29:02
A+
A-

BEKSİAD tarafından düzenlenen iftar programı Merinos AKKM Yıldırım Beyazıt salonunda gerçekleşti.

Programa AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Selçuk Türkoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fethi Yıldız, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

BEKSİAD Yönetim kurulu başkanı Servet Yılmaz’ın konuşması şu şekilde:

“Sektörümüz bünyesine çok büyük fayda sağlayan 19’uncusunu yaptığımız fuarımızın daha başarılı ve ilçelerinin daha dolu olması adına yapmış olduğumuz AR-GE çalışmasını çok kıymetli biliyoruz. Ve bunun yanında çalışmalar daha devam ediyor. Bunları da kısa bir süre sonra sizlerle paylaşacağız. Diğer taraftan üye ilişkilerinde çok önemsiyoruz. Bizlere güç veren ve çatısı altında birlikte bulunduğumuz üyelerimizle iletişim halindeyiz. Oluşturduğumuz program dahilinde üyelerimizi tek tek ziyaret etmeye devam edeceğiz. Gerek emek gerek sektörümüz gerekse ekonomik gelişmeler konusunda görüşleriniz bizler için yol gösterici oluyor.

“Zor koşulda yaşam mucadelesi veren kardeşlerimiz var”

Değerli üyelerimiz maalesef Ramazan ayına Filistin’de yaşanan katliamların yüreklere açtığı derin yaralarla başladık. Filistinde bütün dünyanın gözleri önünde eşi benzeri görülmemiş bir vahşete sahne olmaya devam ediyoruz, gözü dönmüş siyonist katiller aylardır Gazze’de soykırım işlemektedir. Gazze’nin kurtuluşu da Kudüs’ün özgürlüğü de Doğu Türkistan’ın selamı da Müslümanların dayanışmasına ve birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ramazan ayının bu dayanışmayla birlikte vesile olmasını temenni ediyorum. Zor koşullarda yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize ulaştırılmak üzere ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım gönderiyoruz. Bugün dualarımızı da Gazze’ye gönderelim .Bu duygu ve düşüncelerle sözlerimi tamamlarken birlik ve beraberlik içinde daha nice ramazanlara erişme temennisiyle şimdiden Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramı’nızı kutluyor, sizleri bir kez daha saygılarımla selamlıyorum.”

BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş’un konuşmalarından satır başları ise şöyle;

“Biz bebek ve çocuk giyim sektörü olarak ben de bir üyesi olarak özellikle beraber hareket geçmişlerimizi biliyorsunuz sektörün durumunu ve şu anda dünyanın her yerinde ürün satan bir sektör haline geldik. Ve burada da BTSO olarak yaptığımız çalışmalar, alım heyetleri, yurt dışı heyetlerinin büyük katkısı oldu. Inşallah bu süreçte bundan sonraki süreçte de yaptığımız başarıyı devam ettirmek için büyük bir gayret sarf edeceğiz.  Talep ettiğiniz sürece bizler her türlü desteği yapacağımızı da özellikle altını çizerek ifade etmek istiyorum. Önümüzdeki süreçte inşallah burada yenileyeceğiz. Bir tanesi devam ediyor zaten. Iki tane oyun projemiz var. Buraya kattığınız, koyacak üyelerimizin özellikle ben projeye katılmaya davet ediyorum. Inşallah bu önümüzdeki bu süreçte de dernek başkanımla konuştuk. Ocak ayında da yapacağız inşallah. Bunun yanında da yurt dışı etkinliklerimiz de olacak. Ben bundan sonraki süreçte de Bursa Ticaret Sanayi Odası’nda sektörün temsilcisi olarak direktör olarak en üst seviyede yükseltmeye devam edeceğiz. Yapılması gereken ne varsa yapmaya gayret edeceğiz. Ve ben bu duygu ve düşüncelerle çok fazla lafımı uzatmak istemiyorum. Aramızda siyasi temsilciler var. Malum seçim var Onun için fazla sözü uzatmıyorum. Ben şimdiden mübarek bayramınızı kutluyor, hepinizi saygı, sevgiyle Allah’a emanet ediyorum.”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın konuşmaları da şu şekilde:

“BEKSİAD’ın yaptığı çalışmalarıyla birlikte bölgeye değer katmaya devam edeceğini görüyoruz. Hamdolsun beş yıllık surecin sonunda ne varsa Yıldırım’da var diyecek noktaya geldik. Bu BEKSİAD için de gecerli. Biz BEKSİAD’din sadece bölgeye değil deprem gibi felaketler karşısında da her tarafa yardım eli uzattıklarını görüyoruz. Ben bu duygu ve düşüncelerle hem kadir gecenizi hem de ramazan ayınızı tebrik ederim.”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Fethi Yıldız da, “BEKSİAD’ın inşallah önümüzdeki günlerde Türkiye’de marka çıkaracak bir statüye sahip olacagına inanıyorum” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, şunları söyledi:

“Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın önemi açıktır. Güçlü bir sivil toplum ve özgür bir toplum, güçlü demokrasinin temelidir. Güçlü bir devlet ve şehir olmak istiyorsak, birlikte yönetime ve iletişime önem vermeliyiz. Bursa’dan tüm dünyaya bilinen markaların çıkacağına inanıyorum.”

31 Mart Yerel seçimlerine de konuşmasında değinen Öztürk, “Seçimlerde önemli olan gerçekler üzerine siyaset yapmaktır. Muhalefet olarak, eksiklikleri tespit edip daha iyi nasıl yapabileceğimizi vatandaşa sunmalıyız. Ancak siyasette kullanmamız gereken dil, birliği güçlendiren bir dil olmalıdır” dedi.

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.