Bursa’da ‘Burfaş Kafe’ Kent meydanında açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin “hızlı kahve konsepti”yle hayata geçirdiği Burfaş Kafe, dördüncü şubesini Kent Meydanı’nda açarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

Bursa’da ‘Burfaş Kafe’ Kent meydanında açıldı
Yayınlama: 08.03.2024 11:20:06
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katıldığı törenle hizmete giren Burfaş Kafe’nin açılışında konuşan Başkan Aktaş, şunları söyledi:

“Zengin yeme ve içme kültürüne sahip olan Bursa’mız, dünya mutfağına Türk kahvesini hediye ederek birçok ülkenin kahveyle tanışmasını sağladı. Son yıllarda kahve kültürünün yaygınlaşması ve gençlerin belirli markalara bağımlısı haline gelmesi üzerine Burfaş Kafe ismiyle harekete geçtik. Burfaş Kafe, Çarşıbaşı Hanlar Bölgesi, Eski Stadyum Millet Bahçesi ve Merinos Parkı’nın ardından Kent Meydanı’nda da hizmet verecek.

Mudanya’da Tarihi Tren İstasyonu’nun yanında, seçime kadar da İnegöl’de ek hizmet binasının karşısında yeni şubeleri ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecek. Bunlara ilave olarak Gürsu’da da Burfaş Kafe’mizin şubesini açmak için çalışmalara başladık. Görükle’ye, FSM Bulvarına, Özlüce’ye de gideceğiz. Kaliteli hizmeti bütün Bursalılarla buluşturacağız. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak marka değerimizi yükseltiyoruz.”

Filistin’e Destek Mesajı

Başkan Aktaş, Filistin’de savaş suçlarına her geçen gün yenilerini ekleyen İsrail’e destek veren bu sektörde faaliyet gösteren çok uluslu şirketlere tepki göstererek şunları söyledi:

“Boykot kararı alan vatandaşlarımızın haklı talepleri üzerine hayata geçirdiğimiz projeyle, Bursalılar, aynı hizmeti daha kaliteli ve ekonomik olarak Burfaş’tan almaya başladı.”

“Dünyanın neresinde olursa olsun zulüm her yerde zulümdür. Bu ister Doğu Türkistan’da, ister Arakan’da, ister Filistin ve Gazze’de olsun. İsrail’in zulmünü asla kabul etmiyoruz.”

“Gazzeli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. O firmalarda 70 lira içeceğiniz kahveler, burada 20-25 lira. Zarar da etmiyoruz.”

“Birileri bu manada hem kendilerine çeki düzen verecek hem de zulüm karşısında irade ortaya koyacak.”

Açılışa özel vatandaşlara ücretsiz kahve ve pasta ikram edildi.

Burfaş Kafe Kent Meydanı’nda
Burfaş Kafe Kent Meydanı’nda
Burfaş Kafe Kent Meydanı’nda

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.