Trafik haftası kutlamaları kapsamında öğrencilere trafik eğitimi verildi

Bursa’nın Karacabey ilçesinde 2024 yılı Karayolları Trafik Haftası kapsamında eğitim, denetim ve bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.

Trafik haftası kutlamaları kapsamında öğrencilere trafik eğitimi verildi
Yayınlama: 10.05.2024 18:20:01
A+
A-

Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Karacabey Şehit Kenan Gülmez Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, Borsa İstanbul İ.M.K.B. Lisesi Ana Okulu ve Belediye Ana Okulu’nda 4 oturum halinde ‘Hayatla yarışılmaz’ ve ‘Trafik dedektifleri’ projesi kapsamında eğitim semineri gerçekleştirdi.

Seminerde toplamda 165 öğrenci ve 13 öğretmen trafik kuralları, okul servislerinde emniyet kemeri kullanımı, kara yollarında karşıdan karşıya geçme, trafik ışıkları anlamı gibi konularda bilgilendirildi.

Trafik ekipleri ayrıca:

Ticari yolcu taşımacılığı yapan dolmuş, taksi ve benzeri araçlardaki sürücü ve yolculara yönelik bilgilendirme çalışmaları yaptı. Emniyet kemerinin önemini anlatan el broşürleri dağıttı. Sürücülere ve yolculara emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme yaptı. Emniyet kemerlerinin bizzat takılması sağlanarak yolculuk boyunca takılı kalması yönünde bilgilendirme yaptı.

Trafik bilgilendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği öğrenildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.