Bursa’da fotoğraf sanatına sürpriz dokunuş : Sergi açıldı

Bursa’nın güzelliklerini fotoğraflarıyla ölümsüzleştiren amatör fotoğrafçı Ahmet Filiz, 20 eserden oluşan “Metroda Zaman” isimli sergisiyle sanatseverlerle buluştu. Arkadaşları tarafından Şehreküstü Metro İstasyonu’nda organize edilen sürpriz sergi, 11 Mart’a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Bursa’da fotoğraf sanatına sürpriz dokunuş : Sergi açıldı
Yayınlama: 08.03.2024 13:55:03
A+
A-

37 yaşındaki Ahmet Filiz, 2015 yılından bu yana Bursa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflarıyla kayıt altına alıyor. Kendisini bu tutkusuyla teşvik etmek isteyen arkadaşları, Filiz’in haberi olmadan Şehreküstü Metro İstasyonu’nda bir sergi düzenledi. Sergiye getirilen Filiz, bu sürpriz karşısında duygulandı ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Metroda Bir Zaman Yolculuğu

“Metroda Zaman” sergisi, Bursa’nın metro hatlarında çekilmiş 20 siyah beyaz fotoğraftan oluşuyor. Sergi, şehrin metro ile ulaşımın getirdiği değişimi ve modern yaşamın akışını siyah beyazın etkileyici dilinde anlatıyor.

Sergiye Yoğun İlgi Bekleniyor

Serginin açılışına Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Tarık Akkurt ve Ahmet Filiz’in arkadaşları katıldı. Açılışta konuşan Filiz, Bursa’nın güzelliklerini fotoğraflamakla gurur duyduğunu ve bu serginin kendisine ilham verdiğini söyledi. Arkadaşları ise Filiz’in yeteneğini takdir ettiklerini ve bu serginin onun fotoğrafçılık kariyerinde bir dönüm noktası olmasını dilediklerini ifade ettiler.

Amatör fotoğrafçıya arkadaşlarından sergi süprizi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.